– Deilig å være i gang

Martin Beyer-Olsen Live har offisielt startet som vikar for Radioresepsjonen. Dette får du høre utover sommeren.

I dag var det premiere på P3s nye formiddagsprogram Martin Beyer-Olsen Live, som har fått det ærefulle, og kanskje litt skremmende oppdraget med å overta sendetiden til populære Radioresepsjonen.

Men programleder Martin Beyer-Olsen har ikke mottatt noen trusler fra RR-fansen foreløpig.

– Nei, veldig lite. Jeg føler at de programmene jeg har vært med i tidligere og Radioresepsjonen har litt den samme type humoren, da. Så jeg tror ikke det er helt annerledes heller. Dessuten har jeg også Tore Sagen med på laget, så hvis de hater det, så hater de også Tore litt og det tror jeg ikke de tør.

30-åringen fra Rakkestad, indre Østfold, har lang erfaring som P3-stemme gjennom Et Enklere NRK, P3morgen og Trygdekontoret på radio, og han er også kjent fra stand-up-scenen.

Hvordan er det å ha gjennomført første Martin Beyer-Olsen Live?

– Det var veldig, veldig gøy og det er deilig å bare få kommet i gang. Så får man sett litt hva dette programmet faktisk er.

Følg med på P3 mellom 10 og 12 på hverdagene i sommer, og hør mer fra denne artige karen, Martin Beyer-Olsen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Følg med på P3 i sommer for å høre mer fra denne artige karen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Radioresepsjonen-vikaren skal gå fra 10 til 12 på hverdagene i hele sommer.

Hør første program i reprise her.

Hva kan lytterne forvente seg utover sommeren?

– De kan forvente seg late-night-talkshow-stemning på formiddagen, hvor vi får inn masse folk  som kommer og leverer spalter. Kjente folk som Kristoffer Schau og Thomas Seltzer, men så skal vi også vise fram nye talenter.

Beyer-Olsen lukker ikke døren for at det også dukker opp en og annen karakter, selv om det hovedsakelig vil være virkelige, men særegne folk som skal gjeste programmet.

Hør Martin Beyer-Olsen i sin versjon av Øystein Sunde fra hans tid i P3morgen:

171008

Og til slutt så måtte jo spørsmålet stilles:

Hvordan er det å overta etter Radioresepsjonen?

– Man kan liksom aldri ta over etter Radioresepsjonen, det blir så dumt. Men å være pauseinnslag mens de driver og får barn og har pappaperm og sånne ting, det er jo bare gøy. Man har jo de beste lytterne i landet, og så kan man bare gjøre så godt man kan.

Martin Beyer-Olsen Live hører du på P3 frem til 15. august da Radioresepsjonen er tilbake.