– Den låta kunne jeg skrevet på en time

«Get Lucky» er storhiten fra årets raskest selgende album i Storbritannia, men Liam Gallagher mener han kunne skrevet den på én time.

Denne helga ble det klart at den franske elektronikaduoen Daft Punk for første gang har klatret til topps på den britiske albumlista. Men det er ikke en hvilken som helst førsteplass, for mye takket være megahiten «Get Lucky» er Random Access Memories også årets raskest selgende album i Storbritannia.

Daft Punk har årets raskest selgende album i Storbritannia med Random Access Memories. Foto: NTB Scanpix / Matt Sayles, AP Photo.
Daft Punk har årets raskest selgende album i Storbritannia med Random Access Memories. Foto: NTB Scanpix / Matt Sayles, AP Photo.

Mer enn hele topp 10

Utgivelsen har solgt 165.000 enheter og har dermed ifølge The Independent solgt mer enn resten av topp 10-lista til sammen den siste uka.

«Get Lucky», der Daft Punk har med seg Pharrell Williams fra N.E.R.D og Nile Rodgers fra Chic, har toppet den britiske singlelista fire uker på rad, men er nå blitt dytta ned til andreplass av La La La med Naughty Boy (ft. Sam Smith).

Den gamle Oasis-stjerna Liam Gallagher, for tida aktuell med bandet Beady Eye, er kjent for ikke akkurat å legge noe imellom når han kommenterer ting i det offentlige. Overfor The Sun uttrykker Gallagher klart sitt syn på den franske duoen, deres musikk og deres trang til hodebeskyttelse.

– Skjønner ikke hva som er greia

Når han blir bedt om å kommentere Get Lucky sier han at han ikke skjønner hvorfor den har fått så mye oppmerksomhet, og avslører en relativt grei tro på egne ferdigheter som låtskriver.

Beady Eyes' album nummer to kommer i juni. Foto: Promo.
Beady Eyes’ album nummer to kommer i juni. Foto: Promo.

– Det der hadde jeg skrevet på en time. Jeg skjønner ikke hva som er greia, om du skjønner hva jeg mener, sier Gallagher til avisa.

Også trangen til å gjemme seg under tunge motorsykkelhjelmer får gjennomgå.

–  Jeg skal ikke la folk få bruke forkledninger. Ta av dere de jævla hjelmene. La oss se hvordan dere ser ut uten hjelm…

Det kan hende Liam Gallaghers nyeste utbrudd henger sammen med at bandet hans i disse dager kanskje ønsker litt oppmerksomhet omkring en ny musikkvideo. Låta heter «Second Bite Of The Apple» og er henta fra Beady Eyes andre album – BE, som er venta i juni.

Se den nye Beady Eye-videoen til «Second Bite Of The Apple her»:

Beady Eye – Second Bite of The Apple on MUZU.TV.

Daft Punk, «Get Lucky»: