– Den perfekte oppladningen

Programleder Live Nelvik fikk i oppdrag å være John Newmans privatsjåfør inn til festens hjerte på Rådhusplassen.

Om kun kort tid bryter Rådhusplassen i Oslo ut i kollektiv ekstase – da er det nemlig duket for VG-lista Topp 20, som sparker i gang sommeren med full stjernekraft.

– Det luktet promp i bilen

Live Nelvik, som leder showet sammen med Atle Pettersen, fikk en noe uvanlig oppgave i fanget like før feststart: Frakt John Newman ned til Rådhusplassen. En oppgave hun tok på strak arm, ifølge henne selv.

– Jeg liker å bli kjent med artistene før showet, og fant ut at det var like greit å starte på toppen, med John Newman. Jeg var litt nervøs i starten, men så kom jeg på at han er født i 1990. Så jeg er over ham i chain of command, sier hun til P3.no

Se kjøreturen her! 

Ettersom det hele ble tatt på sparket, rakk ikke Live å rydde i bilen før turen. Programlederen kan også røpe en situasjon som ikke kom med på selve videoen:

– John insisterte på at han ville kjøre litt selv. Ikke fordi jeg kjører dårlig, men fordi han elsker å kjøre bil. Da benyttet jeg anledningen til å spise matpakken min – brød med egg på. Som han sa til meg da vi var fremme: “Det jeg kommer til å huske fra dette, er at det luktet promp i bilen”.

Live tar likevel med seg kjøreturen som en positiv opplevelse.

– Det var en fin måte å senke skuldrene på. Dermed var det en perfekt oppladning til showet.

Se VG-lista Topp 20 direkte på P3.no og NRK 3 fra kl. 19!