– Denne lista har alt!

Heia Fotball varmer opp til årets fotball-VM i Brasil med en skreddersydd spilleliste!

I neste uke starter VM i Brasil og det er Heia Fotball mer enn klare for – så klare er de at de har laget en spilleliste fylt med over 60 VM-relaterte låter. Kos deg og varm opp til den månedslange fotballfesten med Sven, Tete og denne spillelista:

 

Se, hør og følg Heia Fotballs VM-spilleliste i Spotify her og i Wimp her!

 

 

– Denne lista har alt

– Vi gleder oss helt vilt til VM, og siden Brasil er et veldig musikalsk land passet det jo ekstra bra å lage en musikkspilleliste i den forbindelse, sier Tete Lidbom entusiastisk.

Lista inneholder alt fra de gode, gamle og klassiske VM-låtene til de nyere låtene der fotballspillere selv har begynt å medvirke. Til og med vår egen Adeléns låt «Olé», som er med på årets offisielle FIFA-plate, har funnet sin plass på lista.

– Om den er med, ja! Denne lista har alt! Og så vil jeg gi en liten «shout out» til alle som har tipset oss med låter på twitter og lignende – fortsett med det. Vi oppdaterer lista fortløpende så den bare blir bedre og bedre, større og større og deiligere og deiligere, sier Tete.

 

tete_heiafotball_insta

Følg Heia Fotball på instagram!

 

Sportsnerdene Tete og Sven i Heia Fotball har allerede varmet opp til årets begivenhet. Del én ligger ute som podkast og del to av oppvarmingen er ute nåher! Også i ukene under VM vil Heia Fotball fortsette å kommentere og dekke VM i deres helt egne stil.

– Vi kommer til å legge ut en podkast hver enste fredag under hele VM, med en ny gjest hver uke. Det blir konkurranser, tårer, latter og høyst subjektive betraktninger rundt VM. Hvis vi får overtenning så kan det også være at vi slenger ut en bonuspodkast i ny og ne, time will show, Heia Fotball. Snart VM nå. Blir såååååååååååå digg, sier Sven som påstår VM er det gøyeste han vet om.

– Det er i Brasil. Jeg elsker fotball. Det blir helt konge, sier Sven (red. anm. 12 år. Neida).

Tidenes mest målrike VM?

Hva forventer du deg av årets VM?
– En hel måned med underholdning, hver eneste dag. Så forventer jeg folkefest, røde kort, straffe-konk og et lass med mål. Jeg forventer at det blir tidenes mest målrike VM.

Er det noen av årets VM-låter som stikker seg mer ut enn andre?
– Jeg har veldig fot for Dennis DJ og Ronaldinho sin partylåt «Vamos Beber». Den hører jeg på nesten hver eneste dag. Jeg har også fått veldig sansen for Vaudeville Smash sin låt «Zinedine Zidane». Den kan fort bli en favoritt i ukene som kommer.

Hva er tidenes beste VM-låt og hvorfor?
– «Sign Of A Victory» av R. Kelly, uten tvil. Jeg hørte på den låten hver eneste dag under VM i 2010 og er fortsatt ikke lei den. Altså, når R. Kelly lager en låt til hele Afrika, så vet du at det blir storslagent.

– Tetes favorittlåt er «Gloryland» som var den offisielle VM-sangen til VM i USA i 1994. Den skulle egentlig vært med i lista vår, men den er dessverre ikke på Spotify så den får vi kose oss med på Youtube i stedet:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9lyNR0UMVic&w=750&h=450]