Det beste fra P3tv

Vi har samlet de beste klippene fra P3tv i 2009. Se Jay-Z, Radioresepsjonen og Aune Sand i fri dressur.

Foto: Nrk
Foto: Nrk

P3tv har holdt seg i tett nærhet av begivenhetenes sentrum hele året og hengt tett på Radioresepsjonen, Jay-Z, Slipknot og mange flere. Her kan du se noen av klikkvinnerne P3tvs videojournalister har snekret sammen i løpet av 2009.

Filmpolitiets Kortfilmpris ble vunnet av ‘Brukerstøtte’ som knuste all konkurranse. Kortfilmen er den mest sette videoen i P3tv og er vel verdt en titt.

Jay-Z kom på Trondheimsbesøk med Beyonce under Uka ’09 for å spille i Dødens Dal. Mediebegivenheten ble dekket av P3tv som var på pletten med kameraene.

Slipknot var et av de store navnene på Hovefestivalen og hadde sine helt egne preferanser på det ideelle publikum.

Radioresepsjonen satte i gang en dokumentarserie om seg selv der Lars Von Triers dogmeregler ble sentrale.
1. Dogumentar 1
2. Dogumentar 2

Supervikar Bjørn Eidsvåg, var innom Radioresepsjonen flere ganger i løpet av året. Her kan du se hvordan Eidsvåg forbreder seg til å ta rollen som en av resepsjonistene.

2009 var året da Lydverket ertet på seg en ekte rockelegende. Thrash-rocker Dave Mustaine følte seg misforstått, tråkket på og feilsitert av Lydverket-journalist Kristin Winsents.

Morotrioen Raske Menn deltok i Nrk1-programmet De Ukjente og måtte med varierende hell prøve seg som frisører.

P3s tilstedeværelse på  Hovefestivalen ble sterkt preget av at Radioresepsjonen havnet i klammeri med de lokale tacoloff-selgerne på festivalen i det som for all ettertid vil bli referert til som “tacoloff-oppgjøret.”

Aune Sand snakker alltid i svulstige formuleringer og det ble en het affære da han på live radio fortalte hvordan det var å bli rundpult av en dansk jente.

Årets nykommer på kjendislista ble realitydeltager og selvutnevnt vestkantsnobb Petter Pilgaard. Her kan du se hvordan det gikk når P3tv fikk Petter til å ha rollebytte for en dag.

Se flere videoer i P3TV