100% nytelse

Sjekk ut ukas Youtube-klipp!

Den nyeste videoen fra Ray William Johnson er som alltid veldig morsom.

Ukas bidrag inneholder em liten jente som tryner, verdens største penis og en superninja på moped! Og som alltid har Mr. Johnson noen vittige kommentarer på lur. Kjempemorsomt! Sjekk det ut i videoen over.

Verdens søteste

Som mange er, så er jeg veldig svak for søte dyr. Nå tror jeg faktisk at jeg har klart å finne det søteste dyret i verdenshistorien!

En valp som sover er i utgangspunktet søtt i seg selv. Når den nusselige og fluffy valpen drømmer i tillegg, er det til å dø av. Har du sett noe så skjønt?

Denne videoen har faktisk ligget ute i omtrent et år, men fikk fornyet oppmerksomhet da min gode venn Ray William Johnson plukket ut klippet til sin oppdatering sist uke.

Hvis hjertet ditt ikke smelter av den lille krabaten her så har du et hjerte av stein. Bare se så nydelig da!

Husleia er for høy!

Herlighet, dette er en morsom mann. Denne videoen ble lagt ut 18. oktober og har allerede over 3,8 millioner visninger!

Jimmy McMillan stiller som guvernør i New York og dette klippet er hentet fra guvernørdebatten.

Han stiller på vegne av partiet The Rent Is Too Damn High. Og det er stort sett det han snakker om – The rent is too damn high! Hysterisk morsomt.

Første gang på tredemølle?

Oioioi, den neste videoen har ligget på Youtube veldig lenge. Nå i det siste har imidlertid folk begynt å laste den opp på nytt igjen, og jeg så den for første gang denne uken.

Folk som driter seg ut er alltid morsomt å se på. Kløning på tredemølle er en klasse for seg selv når det gjelder morsomme videoer på nettet.

I denne videoen ser vi en araber som sliter litt med for høy hastighet på mølla. Han hyler etter hjelp, men ingen gidder å hjelpe ham. Selvsagt fordi det er så fryktelig morsomt! Jeg liker spesielt godt når han prøver å ta tak i kjortelen for å kunne ta lengre steg.

Stakkars fyr, det er synd å le av ham, men jeg klarer ikke å la være likevel.

Fantastisk Horror Show

I dag er det faktisk halloween! Skal du ut og gå trick or treat kanskje? Da kan jeg fortelle deg at det skal ikke jeg. Det finnes nemlig ikke noe bedre å gjøre på halloween enn å se The Rocky Horror Picture Show!

Denne fantastiske musikalen fra 1975 er en stor kultklassiker og er på lista over filmer du må se før du dør. Har du ikke sett den enda, så forslår jeg at du drar rumpa di ned til videosjappa og leier den ASAP!

I USA så forberedte folka i tv-serien Glee seg på halloween med å lage en hyllest til The Rocky Horror Picture Show.

Innslaget har vært en stor hit på Youtube i det siste.

give yourself over, to absolute pleasure, og se klippet her:

Vart du skremt no?

Siden det er halloween kan vi ikke avslutte ukas Youtube-artikkel uten noe skummelt. Kanskje ikke skummelt for oss, men i alle fall noe andre blir skremt av som vi kan le av.

Du husker helt sikkert «the scary maze«, spillet som gikk som en farsott over internett for en god del år siden. Det er var utrolig morsomt se hvordan folk reagerte på spillet, og det ble lagt ut en hel haug med klipp av nettopp dette på Youtube.

Jeg føler at dette passer strålende inn på halloween, så la oss avslutte med en kavalkade av folk som skvetter!