Dette skjer på Urørt-scenen på Bylarm

Urørt tar med seg fem utvalgte live-favoritter til Bylarmfestivalen i Oslo.

Vi er allerede godt inne i februar måned og det betyr at Bylarm-festivalen i Oslo nærmer seg med stormskritt! Og hva har Bylarm og Urørt til felles? Kjærlighet for ny, norsk musikk så klart! Torsdag 27. februar inntar Urørt festivalen og Pokalen scene med fem utvalgte live-favoritter, alle med helt forskjellige musikalske uttrykk, men 100 % garanti for magiske konsertopplevelser.

Sjekk hvem som spiller når:

Juni Habel (19:30)

Det er bare å glede seg til konsert med Juni Habel. Singer-songwriteren fra Oslo beriker folk-universet med nydelige og stemningsfulle melodier man kan drømme seg bort i.

Hollow Hearts (20:30)

Fra musikkundergrunnen i Tromsø kommer det lovende bandet Hollow Hearts, som kombinerer folk, country og americana med sitt eget preg. Med en rik katalog å spille låter fra blir det garantert en magisk konsertopplevelse.

Das Body (21:30)

Publikumsfavoritten Das Body har siden oppstarten i 2017 imponert både nasjonale og internasjonale musikkmagasiner med sin glitrende og ærlige synth-pop. Med debutalbumet like rundt hjørnet og en lengre USA-turné friskt i minnet spår vi en energisk konsert med masse attitude fra denne spennende kvartetten.

Sei Selina (22:30)

Da Sei Selina debuterte med «Young Samurai» i 2018 ble hun raskt kalt et stjerneskudd og hennes første konsert på Vill Vill Vest i høst ble skrytt opp i skyene. Nylig slapp hun oppfølgeren «R.I.P in real Life» og er «Månedens Urørt» i februar. Et spennende nytt navn på den norske r&b- og popscenen som vi gleder oss til å se mer av.

Daniel Obede (23:30)

Det er bare å få øynene opp for Daniel Obede! Nykommeren leverer fengende og energifull hip hop med en god dose attitude. En perfekt avslutning på konsertkvelden!