Dirty elefant og pervers pus

Vi gir deg ukas Youtube-klipp!

Woho! Nå er det snart tid for å ta helg og da må vi ha litt snax å kose oss med. Ray William Johnson er en av mine favoritter når jeg skal finne frem til gøyale klipp på Youtube.

Hvis jeg ikke gidder å se gjennom en mengde klipp er det strålende å få en morsom oppsummering av ham.

Denne uken får vi blant annet en pervers katt og en grisete elefant. Sjekk ut klippet over!

Mystery Guitar Man

Det neste klippet kom ut sist uke. Videoen kan kanskje minne om Lasse Gjertsens “Hyperactive” eller “Amateur“. Det er likevel fortsatt veldig kult, spesielt siden låta som Mystery Guitar Man spiller er absolutt fantastisk! Darth Vader FTW!

Denne fyren har laget mye annet kult også. Her kan du sjekke ut de andre videoene hans.

Mix av Old Spice

Mike Relm som har hjulpet Mystery Guitar Man med videoen over, er en fantastisk fyr som også har en hel rekke andre fete videoer. Hans spesialitet er å lage remixer av kjente Youtube-klipp.

Jeg er spesielt glad i videoen hvor han har laget en fet låt av en av Old Spice-reklamene.

Hvis du ikke har fått med deg de sinnssykt fete Old Spice-reklamene, så må du ha levd under en stein det siste året.

Da bør du i alle fall benytte muligheten til å se de artige reklamene , før noen oppdager at du ikke har fått det med deg!

Gøyale reaksjoner

Den neste videoen kommer kanskje til å syke deg ut! Den har sirkulert på nettet en måneds tid, men jeg må bare ha den med.

Klippet viser reaksjoner av folk som ble lurt på Chatroulette, som et PR-stunt for filmen The Last Exorcism som hadde premiere i USA i slutten av august.

Jeg forstår godt at folk ble skremt av dette!

Rocket Jump

Gutta i videoen under er noen skikkelige nerder, og jeg elsker det! De kommer ut med en ny video omtrent hver uke og de er som oftest veldig artige.

Det nyeste verket deres “The Rocket Jump” er helt fantastisk! Sjekk ut videoen under.

RR synger Pie Jesu

Det er ikke bare resten av verden som klarer å produsere gøyale Youtube-klipp. Våre egne gutter i Radioresepsjonen er som flittige små maur når det gjelder å lage artige videoer.

Denne uken la gutta ut et par klipp der Steinar og Bjarte synger Pie Jesu. Jeg trenger vel ikke si noe mer enn at dette er veldig morsomt.

Under kan du se Steinar sine klare toner. Trykk her for flere kule klipp.

Gi oss ditt favorittklipp i kommentarfeltet!