– Jeg skal tatovere VG-lista på magen

VIDEO: Hold av datoen – fredag 24. juni leder Staysman og Christine VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen.

I fjor var det 70 000 mennesker på Rådhusplassen i Oslo som lagde liv og moro da blant annet Freddy Kalas, Gabrielle, Nico & Vinz, Astrid S, Sandra Lyng, og Staysman & Lazz opptrådde på VG-lista Topp 20, Nordens største gratiskonsert.

Nå skal Stian «Staysman» Thorbjørnsen gå inn i en ny rolle når festen på Rådhusplassen går av stabelen: Sammen med P3-profil Christine Dancke skal duoen guide og begeistre titalls tusen mennesker når moroa arrangeres fredag 24. juni.

Gjengen i P3morgen skal også på jobb denne feststemte kvelden da de skal være sidekick til Staysman og Christine mellom slagene.

Se og: Staysman danser til Justin Bieber under VG-lista i Bergen | Christine live på Rockefeller 2016 | Flere saker om VG-lista

I den anledning huket vi inn duoen for å finne ut hvor mye vet om hverandre, og ikke minst hvem som sanker inn flest poeng i en duell.

I løpet av duellen kommer det blant annet frem at Staysman skal forevige minnet som programleder ved å tatovere VG-lista på magen.

Ellers får vi vite hvem som kan si “velkommen til VG-lista Topp 20” på flest språk, hvem som er mest nervøs før VG-lista-jobben, og ikke minst hvem som er mest sjef på scenen.

Svarene finner du i videoduellen øverst i saken!

Staysman og Christine Dancke leder VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo fredag 24. juni. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3
Staysman og Christine Dancke leder VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo fredag 24. juni. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Se flere videodueller

Se fjorårets show på Rådhusplassen: