Diva Muffin?

Sjekk ut syrenavnene som kjendisene gir barna sine.

Bare se på noen av disse navnene: Peaches, Muffin, Denim og Blossom. Hva har kjendis-foreldrene tenkt på da de bestemte seg for hva ungene sine skulle hete?

Blomsterbarna

Vi digger alle Jamie Oliver. Ikke bare er han skjønn og lespete, men han har gjort sitt beste for at både briter og amerikanere skal skjønne at frityrfett ikke hører hjemme i de viktigste ernæringskategoriene. Bra fyr, altså. Det som ikke er så bra er de navna han koker i hop til ungene sine. Han fikk en sønn i natt, som han presterte å kalle “Buddy Oliver”.

Ungene som han har fra før av heter Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela og Petal Blossom Rainbow. Det er noe med disse navnene som øyeblikkelig får meg til å tenke på Youtube-hiten “Double Rainbow”. Jeg mistenker at Jamie Oliver kan ha vært i samme type ekstase da han fikk ungene sine.

Jamie Oliver må ha verdens søteste unger. (Foto: AFP Photo Axel Schmidt)
Jamie Oliver må ha verdens søteste unger. (Foto: AFP Photo Axel Schmidt)

Superunger

Nicholas Cage: Mannen med ETT ansikt. Det kan virke som om Nicholas Cage også navnga ungen sin under spesielle omstendigheter, for sønnen hans heter nemlig Kal-El Coppola.

Grunnen til at dette navnet er helt borti skauen er at Kal-El er fødenavnet til fyren vi kjenner som Supermann. Det lukter litt Double Rainbow av dette også…

Mens vi er i det syrete hjørnet må vi også trekke frem David Bowie: Torkil Risans store helt. Akkurat nå kan du høre Torkil i Et Enklere NRK, men får den tid gikk Torkil kledd ut som David Bowie i en hel uke, mens han levde på øl og paprika.

Kanskje det var denne dietten som gjorde at han kalte ungen sin for ZOWIE. Ikke så ille tenker du? Joda, Zowie Bowie? Whatthehell.

I dag går han under navnet Duncan Jones og har vokst opp til å bli flink filmregissør. Det er håp likevel.

Veskebikkje

Unga til Mr. Save the World: Bob Geldof, må også slite med noen i overkant kreative navn. Jeg vet ikke hvor gira jeg hadde vært på å hete Fifi Trixibelle eller Peaches Honeyblossom. Fifi Trixibelle høres ut som ei lita veskebikkje, og Peaches Honneyblossom høres ut som en dusjsåpe. Lykke til i verden, sier jeg bare. Fin kjole, da.

Peaches Geldof har forresten blitt kjendis. Rart. (Foto: Christian Hartmann/Reuters
Peaches Geldof har forresten blitt kjendis. Rart. (Foto: Christian Hartmann/Reuters

Zappa-zyre

Den yngste dattera til Frank Zappa er heldig. Hun heter nemlig Diva Thin Muffin Pigeen Zappa. Bare sånn for å prøve hadde det sikkert vært sprekt å ha Frank Zappa som pappa ei lita stund, men jeg er usikker på om det hadde vært verdt det de gangene man hadde måttet oppgi navnet sitt. “Hallais, Diva Muffin heter jeg” Da er det kanskje ikke bedre for hennes andre søster “Moon Unit”, men hun trenger i hvert fall ikke å bli assosiert med bakevarer.

Jeg liker også etternavnene til alle Sylverster Stallones unger. Sophia, Sistine, Scarlet, Seargeoh og Sage MOONBLOOD. Han har i hvertfall lagt karrieren klar for alle disse ungene, for hvis ikke de blir performancekunstenere så skjønner jeg ingenting. Du kan ikke hete Moonblood til etternavn og ende opp med å jobbe på NAV, liksom.

Sage Moonblood aka Stallone ligner på pappa, og har valgt veien som filmregissør. (Foto: myspace)
Sage Moonblood aka Stallone ligner på pappa, og har valgt veien som filmregissør. (Foto: myspace)

Hello, my name is…

En annen favoritt er ungene til R’n’B-berte Toni Braxton, Denim og Diezel. Lekent oversatt til BUKSE. Mitt navn er BUKSE. Goddagen du. Det slår meg etter hvert at det kan da umulig være tilfellet at alle disse kjendisene kan ha døpt unga sine under the influence, så det må jo være noen av disse navnene som har blitt diskutert og vurdert i oppegående tilstand.

I mitt neste liv vil jeg gjerne hete BUKSE. BUKSE Lindberg. Det begynner faktisk å høre ganske tøft ut.

Kreativ fyr

George Foreman er tidligere bokser og to ganger verdensmester i tungvekt. Han er i tillegg prest, og en, hvis jeg får si det, jævel på barnenavn. Han har ni unger, og har sju av dem heter George på en eller annen måte. Vi har George den tredje, fjerde, femte og sjette, også har vi jentene Freeda George og Georgetta. På de tre andre ungene tok visst George-kreativiteten slutt, og de har kjedelige navn som Natalie og sånt. På hjemmesiden til George Foreman har han fine bilder av familien sin, og navnene deres. For ikke å snakke om følgende sitat:

“I was really close to naming all the girls George as well, but I decided that might have been overkill.”

Pappa George sammen med George, George, og George. (Foto: Biggeorge.com)
Pappa George sammen med George, George, og George. (Foto: Biggeorge.com)

Som en liten apropos ryktes det også at rapperen Ice-T har en kompis som gav ungen sin navnet Sinner. Du vet hvordan ungen din blir når du setter utgangspunktet såpass tidlig. Jeg gleder meg allerede til Sinner blir tenåring.