DJ-sett: CLMD

Spark i gang festen med tjue minutters dansbarhet direkte fra Carl Louis og Martin Danielle.

Carl Louis & Martin Danielle, eller CLMD, har slått seg opp med låtene «Black Eyes & Blue» og «The Stockhom Syndrome» her hjemme – men de reiser også rundt i utlandet for å være DJs på klubber av forskjellig slag. I vinter står blant annet et lengre opphold i Los Angeles på planen.

Radioprogrammet Ruben på P3 inviterer hver uke en eller flere DJs til å levere et tjue minutters ferdigmikset sett til sendingen, og når det er CLMDs tur, beskriver Bærum-guttene settet sitt slik:

– Det er en blanding av gammelt og nytt. Selv om det er et kort sett, har vi ikke prøvd å presse inn flest mulig låter. Vi har heller valgt færre låter som er mikset sammen over lengre strekk for å få det best mulig.

Videre beskriver de en typisk kveld med CLMD bak miksebordet slik:

– Det er forhåpentligvis god musikk og god stemning, og folk har det gøy. Klubbverdenen er forskjellig fra sted til sted, men for vår del er fellesnevneren mye bass.

Har dere et triks for å få et slapt dansegulv til å koke?

– En klassiker i DJ-verden er å spille en hit hvis ting går galt. Vi prøver å distansere oss fra det, og vil heller prøve å få folk til å ha det gøy med musikken vi spiller, sier de.

Uansett om du vil ta med duoens miks på vorspiel, fest eller bare ha det som motivasjon når du lager mat eller jogger – her har du tjue dansbare minutter direkte fra CLMD til dine høyttalere:

DJCLMD

Hør flere utgaver av Ruben i vår nettradio!

Her er settlisten til CLMDs minimiks:

1. CLMD – Sentrum Scene Intro (Pad Tool)
2. CLMD vs Kish feat Fröder – Stockholm Syndrome (Arpeggio Tool)
3. CLMD – Fader
4. CLMD – Drifting
5. CLMD – Trip Advice
6. CLMD – Id