Dobbeltbløffet programlederen

Programleder Abiel ga Sondre Justad 30 minutter til å lære seg og fremføre hitlåta «Bare Min». Det gjorde han på én betingelse: at Abiel selv ble med på scenen.

Programleder på VG-lista-turnéen, Abiel, hadde stor suksess med å utfordre Staysman til å danse til Justin Bieber på forrige konsert i Bergen. Denne uka var VG-lista i Trondheim, og Abiel hadde bestemt seg for å utfordre en ny stakkar, Sondre Justad.

Justad fikk 30 minutter på seg til å lære seg Morgan Suleles monsterhit «Bare Min». Deretter skulle han selvsagt fremføre låta for publikum på Torget i Trondheim.

Abiel måtte bli med på "Bare Min"-coveret til Sondre Justad. Foto: Kim Erlandsen / NRK P3
Abiel måtte bli med på «Bare Min»-coveret til Sondre Justad. Foto: Kim Erlandsen / NRK P3

Men Bergen hadde kanskje gjort Abiel for kjepphøy. Det han ikke hadde regnet med, var å selv måtte delta på moroa. Sondre takket nemlig ja til utfordringen på én betingelse: at han Abiel ble med på opptredenen.

Tok rapsnarvei

Abiel kan både danse, spinne skiver og ikke minst: være en knakende god programleder. Men han er ikke like selvsikker i rollen som korist. Abiel valgte derfor å rappe «Bare Min»-verset, i stedet for å synge. Justad tok naturligvis refrenget.

Den rykferske, akustiske hiphop-versjonen av «Bare Min» ble tatt varmt imot med høylytt applaus av Trondheimspublikummet. De var like takknemlige da «Bare Min» startet, som Abiel var da det hele var over.

Se hele VG-lista-showet i Trondheim her!