Dop i turnébussen

Svensk politi fant narkotika i turnébussen til Justin Bieber.

Justin Bieber-feberen har de siste dagene flyttet seg til Sverige, der tenåringsidolet og hans medhjelpere er kommet på kant med loven. Det var da Justin Bieber i går skulle gå om bord i turnébussen sin for å dra til Globen, at svensk politi kjente en mistenkelig lukt.

Les også: Bieber gir opp apejakt

– Kjente sterk lukt

– Kollegaen vår kjente noe som ble oppfatta som en sterk lukt av marihuana, akkurat som om noen hadde røyka det i bussen, sier Lars Byström, informasjonsansvarlig for politiet i Stockholm til Aftonbladet.

I skrivende stund er Bieber og hans folk på vei til Finland og Helsinki, der de skal spill konsert fredag, før turen går videre til St. Petersburg og Moskva. Men i går kveld oppstod det drama etter at politiet hadde fattet mistanke om dopbruk. Svensk politi slo til med en ransakelsesordre.

Gjorde ransaking

– Vi gjennomførte en ransakning og gjorde et mindre beslag i bussen av en mindre mengde av noe vi mener er narkotika. I tillegg fant vi et sjokkvåpen som man må ha bæretillatelse for, sier politiet til avisa.

Beslaget er blitt sendt til analyse og det er ennå ikke klart om det blir ytterligere etterforskning, eller om noen blir sikta i saken.