Dramatikk rundt Grammy Awards

Los Angeles-politiet jaget etter en mistenkt drapsmann, Jack White kan muligens ha sagt «fuck» under en opptreden og en TV-kanal oppfordret til mindre rumpe og pupper.

Los Angeles (NTB-AFP): Verdens største musikkstjerner samlet seg til årets Grammy-utdeling i Los Angeles. Men ikke all oppmerksomhet ble rettet mot scenen.

Jaget mistenkt drapsmann

Sikkerheten rundt Staples Center i Los Angeles, arenaen hvor moroa ble avholdt, var søndag ekstra skjerpet grunnet lokalpolitiets jakt etter en forhenværende politimann som er mistenkt for å ha drept tre personer.

Rihanna på scenen under Grammy Awards 2013. (Foto: NTB Scanpix, Reuters, Mike Blake)
Rihanna på scenen under Grammy Awards 2013. (Foto: NTB Scanpix, Reuters, Mike Blake)

Den tidligere offentlige tjenestemannen er visstnok jaget i flere dager, har også truet med å myrde flere politimenn.

Les: Black Keys rocket Grammy Awards

Kun et par små timer før Grammy Awards-showet utlovde Los Angeles-politiet en dusør på en million dollar som utgjør overkant av 5, 5 millioner norske kroner. Til gjengjeld ønsket politiet relevant informasjon som ledet til arrestasjon av den mistenkte.

– Dekk til rumper og pupper

Det var flere faktorer som ikke hadde noe med musikk å gjøre i forbindelse med prisutdelingen. TV-kanalen CBS som sendte arrangmentet fikk mye oppmerksomhet for en e-post som ble lekket til pressen før den 55. Grammy-utdelingen i rekken.

I e-posten som ble sendt til mange av kveldens stjerner, ba CBS om at de måtte være påpasselig med å dekke til rumper og pupper. De kom også med en oppfordring om scenekostymene: Klær som viste for mye bakende og rumpeprekk ble ansett som problematiske av TV-kanalen.

Jack White og Ruby Amanfu. (Foto: NTB Scanpix, AFP, Kevork Djansezian)
Jack White og Ruby Amanfu. (Foto: NTB Scanpix, AFP, Kevork Djansezian)

Sa Jack White «fuck» på scenen?

Etter Grammy-opptredenen til Jack White, den høyst populære rockeartisten, og Ruby Amanfu, oppsto det det spekulasjoner om duoen på scenen kan ha sunget «fuck» istedet for «fight».

Det var sporet «Love Interruption» som er hentet fra soloalbumet Blunderbuss som ble muligens omarbeidet. Originalteksten er «I want love to walk right up and bite me / Grab a hold of me and fight me», men nå kan det virke som om en av dem sa f-ordet på scenen. Se vidoen her og bedøm selv.

Les anmeldelse: Jack White – Blunderbuss

I fjor ble Grammy-utdelingen sterkt preget av at Whitney Houston, den legendariske sangeren, ble funnet død samme dag som arrangementet.