Drømte om eget radioshow eller jobb på Meny

Fay Wildhagen hadde to drømmer som barn. Hun ville ha sitt eget humorshow på radio… eller jobbe i ferskvaredisken på Meny.

Fay Wildhagen. Foto: Rashid Akrim, NRK P3
Fay Wildhagen. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Fay Wildhagen har i 2015 sluppet debutalbum, vært nominert til Årets nykommer og spilt med Nico & Vinz på P3 Gull. Likevel har hun ikke nådd sin faktiske barndomsdrøm før i kveld, når hun skal presentere sin egen radioselfie på P3.

Fay drømte nemlig bare om to ting da hun var barn: å ha sitt eget program på radio eller å jobbe på Meny.

Radiokurs og kostymer

I radioselfien forteller hun om hvordan alle vennene hennes drømte om å bli leger og popstjerner, og hvordan hun selv drømte om å gå på radiokurs og stå bak ferskvaredisker.

Hør hele Fay Wildhagens radioselfie her.

Fay hadde så lyst til å lage humorshow på radio at hun tvang med seg barndomsvenninna på radiokurs. De to pleide å kle seg opp i kostymer og lage egne, innholdsrike sendinger. I tillegg justerte de ned stemmene sine for å høres ut som menn.

Fay Wildhagens drømmer Om hvordan hun drømte om radioshow og ferskvaredisk

Ferskvareidoler

Det entusiastiske forholdet til ferskvaredisken på Meny fikk hun da hun så de som jobbet der.

– Jeg synes det så så flott ut. De hadde liksom hvite drakter og knapper og hatter, og de skar opp fisk og snakket med folk og var så trivelige å møte. De pakket flere runder med papir, og printa ut sånne klistrelapper som de klistret på. Det så bare ut som en utrolig bra jobb.

Heldigvis for norske musikkelskere (men uheldigvis for den yngre Fay), rakk hun aldri å gjøre verken radio- eller ferskvarekarriere.

Radioselfie er et musikalsk selvportrett, hvor en artist får snakke fritt om eget liv og egen karriere i løpet av én time på radio. Musikken velger de selv. Hør på P3 gjennom julen kl. 19 for flere radioselfies.

Radioselfie: Lars Vaular
Radioselfie: Fay Wildhagen
Radioselfie: Izabell
Radioselfie: Daniel Kvammen
Radioselfie: Hanne Kolstø