Swift ruler internett

Taylor Swift kaprer tre av plasseringene på Vevos topp 10-liste over de mest sette musikkvideoene i 2015.

Vevo har offentliggjort listen over de mest sette musikkvideoene i 2015. Både Mark Ronson (med drahjelp fra Bruno Mars) og Taylor Swift klarte å passere det magiske milliardmerket, med henholdsvis «Uptown Funk» og «Blank Space». Taylor har intet mindre enn tre videoer inne på lista.

Sjekk ut videoene her:

1. Mark Ronson ft. Bruno Mars – «Uptown Funk»

Over en milliard ganger har folk trykket play for å se Bruno Mars med hårruller. Ganske sykt.

2. Taylor Swift – «Blank Space»

Sykling inne, altså. Det er jo på mange måter drømmen. Og en aldri så liten hjort i peisestua.

3. Maroon 5 – «Sugar»

Noen ganger er det helt greit at folk kræsjer festen.

4. Ellie Goulding – «Love Me Like You Do»

Megahit fra alle husmødres drømmefilm, «50 shades of grey».

5. Taylor Swift – «Shake It Off»

Shaking trenger slettes ikke være forbeholdt den urbane populærkulturen. Her har vi rytmisk sportsgymnastikk, ballett, moderne dans og alt hva hjertet kan begjære.

6. Meghan Trainor – «All About That Bass»

Meghan Trainor står bak årets 6. mest sette video på YouTube. Hennes innsats i året som har gått har for øvrig også blitt belønnet med en av årets mest overraskende Grammy-nominasjoner i kategorien årets nykommer.

7. Taylor Swift – «Bad Blood» ft. Kendrick Lamar

Det er helt klart ikke mye ondt blod mellom Taylor Swift og verdens YouTube-seere. «Bad Blood» har så langt rukket å bli sett nesten syv hundre millioner ganger. Tenk litt på det.

8. Adele – «Hello»

«Hello» har bare vært ute en drøy måned, men har allerede rukket å karre seg inn på lista. I tillegg til absolutt alle andre på hele internett legger du sikkert merke til flip-phonen. Vi må aldri, aldri glemme flip-phonen. Aldri.

9. Sia – «Chandelier»

Denne ble riktignok sluppet i 2014, men har holdt det gående i år. Totalt har «Chandelier» over en milliard avspillinger, og over halvparten av dem er fra 2015.

10. Enrique Iglesias – «Bailando» ft. Descemer Bueno, Gente De Zona

Det har gått en stund siden Enrique herjet hitlistene her i hjemlandet med udødelige slagere som «Hero» og «Bailamos». Men selv om vi ikke omfavner latinosjarmøren i like stor grad som før, betyr ikke det at verden er enige med oss. Han lurer seg akkurat med på lista, med godt over en halv milliard avspillinger i løpet av 2015.