Trodde han var i trøbbel

Da plateselskapet ringte Chris Abolade trodde han det var noe galt.

– Jeg trodde de ville jeg skulle ta bilder av Julie Bergan eller noe, forteller Abolade om da Warner ville signere han som artist.

Da plateselskapet sa de ville snakke om han, trodde han det var noe galt. Abolade, som lenge hadde jobbet tett på andre norske artister som fotograf fikk sjokk over tilbudet, men ble også usikker på om det var noe for han.

Se hele episoden her:

Hør P3X her! 24 timer med hiphop og rnb

 

P3X på Youtube

Hver uke gjester aktuelle artister P3Xs intervjuserie på Youtube med programleder Abiel Tesfai. Videopodkasten gir deg ærlige, åpne og eksklusive samtaler med både norske og internasjonale artister og personligheter.

Abiel Tesfai er programleder i den nye P3X-podkasten på Youtube. (Foto Kim Erlandsen, NRK P3)

– Hiphop er den aller største sjangeren i verden akkurat nå og har slått både popen og rocken på hittlistene. Derfor er denne serien mer aktuell enn noensinne. Vi ønsker å ta miljøet – og de som elsker urban musikk – på alvor ved å tilby både 24 timer med musikken vi elsker, samt dyptgående intervjuer med menneskene bak kulturen, sier Abiel.

Abiel har tidligere jobbet som programleder for både NRK P3 og mP3, og står bak den Gullruten-nominerte TV-serien BroShow. Se BroShow her!

 

Følg P3X-spillelistene i Spotify:

Se de alle episodene av P3XPodkast:

Pasha (24) er del av den nye generasjonen norske rappere. Sjekk ut det artisten omtaler som sitt beste og ærligste intervju her:

Rapartisten Myra fra Bergen, eller Regina, som hun egentlig heter gjester P3X Podkast for en prat om kjærlighet, musikk og forventninger til året som allerede er godt i gang: