Trekantdrama for The Kåss Furuseths – Else er sjalu på Cecilies nye kjæreste

– Jeg tror hun bare har lyst på kjæreste selv, sier Cecilie.

Cecilie Kåss Furuseth har fått seg ny kjæreste. Det kommer fram i en ny minidokumentar, der man også blir introdusert for den nye typen. Det ferske forholdet gjør at søsteren Else får mindre oppmerksomhet, konstaterer hun.

I minidokumentaren kan vi se en sjalu Else Kåss Furuseth som sier «Legg bort den typen din nå da» når Cecilie tekster på telefonen, og i det store og hele viser store tendenser til å være sjalu.

Se den ferske minidokumentaren øverst i saken.

– Else føler at hun får mindre oppmerksomhet. Jeg vil ikke kalle det noe stort drama, men hun krever sitt hun der, vet du, sier Cecilie humoristisk når P3 ringer for å sjekke opp alvorlighetsgraden i det hele.

Mener at også Else har draget

Cecilie mener at søsteren rett og slett må bli bedre på å flørte selv.

– Jeg tror hun bare har lyst på kjæreste selv, sier Cecilie. Else mener at det bare er jeg som er draget. Jeg mener jo at Else har draget, men at hun er uinteressert.

I dokumentaren påstår Else at Cecilie til og med i prompekostyme har mer draget enn henne.

– Jeg er en veldig klønete type, men hakket bedre til å flørte enn søsteren. Det skal kanskje ikke så mye til. Det hadde ikke skadet om hun hadde flørtet litt mer, men det behersker hun ikke helt, smiler Cecilie.

– Jeg vil gjerne at Else skal få seg kjæreste, da. Det hadde vært veldig koselig. Jeg vil jo at hun skal bli sammen med Aksel Lund Svindal. Hun er veldig fan av han – han er jo en rå type, sier Cecilie.

Cecilie og storesøster Else under innspilling av podkasten The Kåss Furuseths. Foto: Kim Erlandsen/NRK
Cecilie og storesøster Else under innspilling av podkasten The Kåss Furuseths. Foto: Kim Erlandsen/NRK

Prøvde å selge søsteren

Cecilie forteller at noen av vitsene ofte går igjen.

– Hun prøver gjerne å selge meg til fremmede menn. Blant annet gifta hun meg bort til en gammel mann i Sibir i den forrige minidokumentaren. Han var keen han, gitt, ler Cecilie.

Selv om søstrene erter hverandre mye, er Cecilie først og fremst glad i søsteren sin, uansett hva hun holder på med. Cecilie tror ertingen også handler om at hun til tider er ukonsentrert.

– Mens hun vil at jeg skal konsentrere meg om lydprøvene, sitter jeg bare i salen med prompeputekostyme og har det gøy med den. Else synes jo den var veldig fjollete, sier Cecilie, som forleden faktisk hadde på prompeputedrakta under et langt i intervju med en avis.

– Intervju om psykisk helse i prompeputedrakt. Det var for bildenes skyld, altså.

Cecilie og Else Kåss Furuseth kan erte hverandre mye, men er mest av alt glad i hverandre.

Google gir søstrene merkelapper

– Når vi googler Cecilie Kåss Furuseth er det første som kommer opp som forslag «kjæreste». Er det mange som lurer på om de har sjans?

– Jeg vet ikke hvorfor det kommer først, egentlig, men folk er vel nysgjerrige. Det var noen som nevnte for meg at «adoptert» kommer opp som det neste. Jeg tror det er fordi Else tuller så mye med at jeg er adoptert, sier Cecilie.

– Med Else er det første som kommer opp «barn», ler Cecilie.

Selv er Else aktuell med en dokumentarserie på TV Norge hvor hun utforsker mulighetene som finnes for en snart 40 år gammel singel kvinne å få barn. Er surrogati den beste løsningen, eller kan hun få barn med en venn? Vil hun i det hele tatt ha barn?

– Min drøm hadde vært å lage «The Bachelorette» med Else som ungkarskvinne. Dèt er en realityserie jeg gjerne skulle sett og håper det blir hennes neste dokumentar.

Har du pitchet det til henne?

– Nei, kanskje jeg skal gjøre det!

MER MORO: Podkasten The Kåss Furuseths kan du høre her!