EMMA STEINBAKKEN + P3 GULL

P3 Gull starter festen allerede 14. juni med Emma Steinbakken-konsert i Drammen. Fysen på å være publikum? Da gjelder det å bruke den raskeste labben du har.

«P3 Gull?! Nå!? Er ikke det en del av høstens mange, musikalske begivenheter!?» Joda, det er det – men i år fordeler vi det ut over året, og skaper et slags langt, musikkbasert perlekjede av P3 Gull-eventer.

Hvert år arrangeres P3 Gull i regi av NRK P3. Her skal artister hylles, priser gis ut og fantastiske konsertopplevelser deles med folket. Hva er den beste, norske musikken fra året som har gått? Jo, det skal P3 Gull vise fram – og du kan ta del i feiringa!

P3 GULL (NESTEN) OVER ALT

P3 Gull skal i år (i tillegg til høstens live-sending) reise rundt i landet, slik at enda flere kan oppleve noe av den beste, norske musikken live. P3 Gull kan derfor dukke opp hvor som helst, når som helst! Første stopp på veien er gymsalen på Åskollen skole i Drammen 14. juni, hvor Emma Steinbakken skal opptre.

Emma Steinbakken ble for alvor kjent gjennom debutsingelen «Not Gonna Cry» (2018), og låta har nå passert 7 millioner avspillinger (det er et høyt tall). Hva tenker så den unge popspira om å være første artist i årets P3 Gull?

– Jeg har alltid sett på P3 Gull, så det å få være en del av det hele er ganske vilt og innmari stas. Det er en ære å få være første artist ut – jeg gleder meg!

Du kan lese vårt lengre intervju med Emma Steinbakken HER.

FYSEN PÅ Å VÆRE PUBLIKUM?

Gymsalen på Åskollen skole i Drammen fredag 14. juni skal være proppfull av ihuga fans og musikkinteresserte folk – og er du kjapp nok, så har også du muligheten til å være en del av det.

– Det er gøy at oppkjøringa til utdelinga starter allerede nå! Jeg håper det er mange som har lyst til å henge med oss fredag 14. juni – det kommer nemlig til å bli en skikkelig fin dag, forteller Emma.

Om du så har lyst til å være med på denne fine dagen, så er et knippe billetter lagt ut (OBS! Begrensa antall plasser). Her gjelder det å være rask på labben, og billettene kan du skaffe HER. Husk å tips venner, fiender og slekt – eller meld dem på i påmeldingsskjemaet selv.

Konserten er gratis, og det er 15 års aldersgrense for å komme inn. Dørene åpner 17.30 og konserten starter 18.00.

Meld deg gjerne på i Facebook-arrangementet også.

Vi sees, luktes, kjennes og høres i Drammen!