– En klype attitude

Videopremiere: Rapper Merone leverer en fargerik video til debutsingelen «Ikke snakk til meg».

Merone. Foto: Promo, Universal Music
Merone. Foto: Promo, Universal Music

Vi er ikke bortskjemt med norske kvinnelige rappere. Men vi ser tendenser til en forandring. Akkurat nå henger Linda Vidala med i toppen av Norway Viral-listen til Spotify, og Christine Dancke, Julie Bergan, Stella Mwangi, Izabell, Bendik og svenske Silvana Imam har forbigått selveste Karpe Diem med deres «Attitudeproblem»-remiks.

Det siste tilskuddet heter Merone. En 21 år gammel rapper fra Oslo som nylig leverte den breiale debutsingelen «Ikke snakk til meg» som denne uken ble P3-listet.

– En ny Rihanna stod foran oss

P3 har premiere på den fargerike videoen som er regissert av Arnt Heggli – se videoen øverst i saken.

– Hun tok imot alle utfordringene på strak arm, og på kort tid leverte hun som en rutinert video-artist. Det tok helt av, og plutselig følte vi alle at det var en ny Rihanna som stod foran oss, roser regissøren.

Hei, Merone! Hva handler låten om?

– Den handler om mennesker som ikke tar hintet når de kommer til telefonsvareren gang på gang. Det er hyggelig å bli likt eller at en viser interesse, men når man ikke føler det samme og sier ifra så trenger man ikke å prøve å tvinge frem noe eller å bli pushy, sier Merone som lar seg inspirere av Nicki Minaj.

Lover slipp framover

Merone sier at hun legger vekt på sin «feminine side, med en klype attitude», i videoen. – Jeg leker kul foran kamera. It’s diva season! forklarer artisten og tilføyer:

– Det har hendt at gutter sier jeg leker «hard to get» men det handler ikke om det. Jeg spiller ikke spill og sier ifra! Så hvis jeg da har sagt at jeg har null interesse, så betyr det null interesse, sier Marone som har planlagt mange timer i studio og tilhørende slipp framover.

Rapper Merone er aktuell med debutsingelen "Ikke snakk til meg". Foto: Promo, Universal Music
Rapper Merone er aktuell med debutsingelen «Ikke snakk til meg». Foto: Promo, Universal Music