Ep. 136 – Lars Sivertsen

Ukas gjest er Ukas gjest er med oss fra selveste England. Han er en stor favoritt i Heia Fotball-miljøet, Tete sin favorittgjest og en del av den utvida Heia Fotball-familien. Han har reist undercover til Qatar og er kjent for sin hengivenhet til de villeste energidrikker. Mannen er fotballskribent for bl.a Josimar, Nettavisen og en haug med internasjonale publikasjoner – og i ferd med å bli en rising star i det britiske fotballpodmiljøet – Lars Sivertsen.

Lars forteller oss alt du trenger å vite om financial fair play, alt du trenger å vite om verdens dyreste fotballspillere og alt du ikke trenger å vite om diverse britiske energidrikker.

I tillegg til alt dette setter vi opp et tabelltips basert på hvilket lag som har flest spillere som vil gå i krigen for laget sitt.

Tete smiler fra øre til øre, Sven nesten har brukket beinet i en freak-kontor-nestenulykke og vi gleder oss alle mann til vårt møte med Egil Drillo Olsen på Rockefeller 28. september.

Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes og sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat: @P3HeiaFotball

Ukas gjest er med oss fra selveste England. Han er en stor favoritt her i redaksjonen, Tete sin favorittgjest og en del av den utvida Heia Fotball-familien. Han har reist undercover til Qatar og er kjent for sin hengivenhet til de villeste energidrikker. Mannen er fotballskribent for bl.a Josimar, Nettavisen og en haug med internasjonale publikasjoner - og i ferd med å bli en Rising Star i det britiske fotballpodmiljøet: Lars Sivertsen.

Lars forteller oss alt du trenger å vite om financial fair play, om verdens dyreste fotballspillere og alt du ikke trenger å vite om diverse britiske energidrikker. Vi setter opp et tabelltips basert på hvem som vil gå i krigen for laget sitt.

Vi gleder oss alle mann til vårt møte med Egil Drillo Olsen live på Rockefeller 28. september. Kjøp billett og kom!

Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes og sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat: @P3HeiaFotball