Ep. 199 – Ørjan Berg

Ukas gjest har Wikipediaside på 10 forskjellige språk! Kanskje ikke så rart, når flere tidligere gjester i Heia fotball har sagt at han er tidenes beste norske fotballspiller! Tross dette, er det fortsatt uenighet om han egentlig er den beste spilleren…

Ukas gjest har Wikipediaside på 10 forskjellige språk! Flere tidligere gjester i Heia fotball har sagt at han er tidenes beste norske fotballspiller! Tross dette, er det fortsatt uenighet om han egentlig er den beste spilleren i sin egen familie! Han er en av få spillere som har vært eid av et firma og ikke av en fotballklubb. Han har vært i streik og nekta å spille for landslaget. Han har spilt for FC Wettingen, 1860 Munchen, FC Basel, Rosenborg og ikke minst hans kjære Bodø/Glimt! Mange mener han burde spilt i Real Madrid, han har vunnet den norske serien 8 ganger, cupen 4 ganger, Kniksenprisen en rekke ganger, han ble Årets Kniksen i 2001 og ligger på femteplass på listen over de mestvinnende fotballspillerne i Norge. Ukas gjest er Ørjan Berg.

Ørjan forteller om å vokse opp der fotballsparking var forbudt, om å lage fotballbane hjemme i stua, om å være banens beste i Champions League, om fiske, om å gi seg på landslaget og så forteller om den gangen han egentlig skulle legge opp i 1994.

Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes og sjekk oss ut på Instagram, Facebook og Twitter: @P3HeiaFotball