Episode 66 – Arild Stavrum

Ukas gjest er tidligere fotballspiller og fotballtrener, han har spilt under Åge Hareide, Egil «Drillo» Olsen, Christoffer Daum og Jürgen Klopp, og han har skrevet flere fotballromaner, Arild Stavrum.

Arild forteller om tiden med den kokaindømte rockestjerne-treneren Christoffer Daum, hvor råtten fotballagentbransjen er og om hvordan det er å score det avgjørende målet i en cupfinale.

Sven gleder seg til å se siste serierunde i OBOS-ligaen, Nettsjef Lars forteller om en grusom skade fra breddefotballen og Tete ringer Manchester United i søken etter en forsvunnet spiller.

Abonner gjerne på podkasten vår i iTunes eller sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat: @P3HeiaFotball – send oss epost: heiafotball@nrk.no

Ukas gjest er tidligere fotballspiller og fotballtrener, han har spilt under Åge Hareide, Egil «Drillo» Olsen, Christoffer Daum og Jürgen Klopp, og han har skrevet flere fotballromaner, Arild Stavrum. Arild forteller om tiden med den kokaindømte rockestjerne-treneren Christoffer Daum, hvor råtten fotballagentbransjen er og om hvordan det er å score det avgjørende målet i en cupfinale. Sven gleder seg til å se siste serierunde i OBOS-ligaen, Nettsjef Lars forteller om en grusom skade fra breddefotballen og Tete ringer Manchester United i søken etter en forsvunnet spiller. Abonner gjerne på podkasten vår i iTunes eller sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat: @P3HeiaFotball - send oss epost: heiafotball@nrk.no