Er dette den neste «Gangnam Style»?

Blir «One Pound Fish» den neste «Gangnam Style»?

I det bølgene etter Gangnam Style-hysteriet muligens er i ferd med å legge seg litt, dukker det opp et nytt fenomen som kanskje kan ta over stafettpinnen.

Muhammad Shahid Nazir har fått tilværelsen snudd fra fiskehandler til popstjerne på relativt kort tid. Foto: Skjermdump.
Muhammad Shahid Nazir har fått tilværelsen snudd fra fiskehandler til popstjerne på relativt kort tid. Foto: Skjermdump.

En fiskehandler fra London, Muhammad Shahid Nazir, begynte å synge på en aldri så liten sang for å lokke kunder til sitt utsalg øst i den britiske hovedstaden.

Oppdaget av lokal webdesigner

Lokkeropet «come on ladies, come on ladies, one pound fish» kunne høres hele dagen i fiskehallen, og han begynte å bli noe av en lokal legende, da en webdesigner fanget ham på film og la ham ut på nettet.

Filmen har fått over 4,2 millioner visninger.

Men det stoppet ikke med det. Nazir forsøkte seg i britisk X Factor, uten å komme forbi auditionrunden.

Over to millioner

Opptredenen førte imidlertid til at han fikk en henvendelse fra selveste Warner Music. De mener låta har noe av den samme appellen som Psy og Gangnman Style.

Det ble produsert en profesjonell musikkvideo av Muhammad Shahid Nazirs One Pound Fish, og før det var gått 48 timer hadde den passert én million visninger på Youtube. I skrivende stund viser telleren over to millioner.

Låta har fått en flere fangrupper på Facebook og publikum oppfordres nå til å kjøpe singelen for å få den øverst på lista til jul.

£1 Fish Man – «One Pound Fish»:

Se den opprinnelige videoen av fiskehandleren her: