Er dette tidenes beste premie?

VINN: Festivalpass til Slottsfjell for deg og tre venner, backstagetelt, din egen raider, bandkontakt (slave), og tilgang til artistfest.

P3 Sommer og Slottsfjellfestivalen gir deg muligheten til å leve som rockestjerne for en dag. Hver dag denne uken trekker programleder Stian Eliassen og co finalister som får en t-skjorte, og fredag trekkes den endelige vinneren av fire festivalpass og oppvartning i stjerneklasse på Slottsfjellfestivalen 2012.

Dette kan du vinne:

– Festivalpass til vinneren med tre venner.
– På lørdagen, når New Order står på scenen, får vinneren tilgang til sitt eget backstagetelt med tilhørende raider.
– Vinneren får tilgang til de samme fasilitetene som festivalartistene, blant annet en egen bandkontakt som er behjelpelig om noe skulle mangle.
– Etter konsertene er ferdige følger invitasjon til artistfesten, en fest kun artistene – og den heldige vinnergjengen – har tilgang til.

P3 hadde egen campingvogn på Slottsfjell 2011. Det blir mer luksus for vinneren i år. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Divanykker

Sommerprogrammets programledere har allerede satt opp sine egne lister over sine ønsker til hvordan et backstage-område skal være utstyrt. Alle med større krav enn det selveste Bieber stiller til bakrommene han tilbringer store deler av tiden sin på. Benjamin Silseth ramser opp sin gjennomtenkte liste:

– Jeg ville hatt ubegrenset med iskald Pepsi Max på glassflaske og en personlig assistent til å holde flasken for meg. Et hoppeslott med selvlysende stjernehimmel. Alina Deverceski til å danse med, og Zac Efron til å gi meg peptalks, sier Benjamin.

Kollega Lars Erik Andreassen stiller minst like høye krav som Silseth:

– Øverst på listen står en dame som alltid har en drueklase klar til meg. Det har jeg alltid hatt lyst på. Et assortert utvalg av spennende ølsorter og et menneske som passer på at jeg ikke tar den ekstra ølen for mye. En sushikokk, en platespiller og 70-talls progplater jeg kan høre på. Til slutt masse Asterix og Obelix-tegneserier. Og alle papirer skrevet i Comic Sans, smiler Lars Erik.

Guttenes kvinnelige kollega, Sigrid Velle Dypbukt, har en liste av dyre, alkoholholdige varer:

– Corona-øl intravenøst, duggfrisk Pepsi Max, en sofa laget av nox, fox og rox, en flaske Dom Perignon (bare fordi Axl Rose har det på sin raiderliste), gin, karsk (det må alle groupies drikke hele tiden, jeg drikker det når jeg vil), den dyreste sjokkisen som finnes, pistasj-is, peptalk av Benjamin Silseth, en radio med Stian Eliassen on air og til slutt, Lars Erik som klovn, sier Sigrid.

Festivalsjefen for Malakoff håper på å kunne lage VIP-område med de gjennglemte campingvognene. Her er P3vogna på Slottsfjell. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
P3-vognen var populær på Slottsfjell i fjor. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Konkurranseinfo

For muligheten til å bli rockestjerne for en dag, lag din personlige, og gjerne kreative raider og send inn til p3sommer@nrk.no. Hør P3 Sommer mandag til fredag fra 13-17 for flere stjerneønsker og utdypende konkurranseinfo. Det settes pris på kreativitet og originalitet, og det er lov til å ønske stort, så lenge listen er mulig å oppfylle (og ikke koster noe særlig mer enn 3000 kroner, arr. anm.). Husk å legge ved telefonnummer. Lykke til! NB: KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

– Hva står på din raiderliste?