Er du den fjerde resepsjonisten?

P3 fyller 20 år i uke 40, og Radioresepsjonen feirer med å gi dere en time ekstra sending hele uka. Og du kan bli gjesteprogramleder!

Har du noen gang drømt om å sitte sammen med Steinar, Tore og Bjarte fra Radioresepsjonen? Og i tillegg få lov til å være en del av programmet? Nå har du sjansen!

Den 2. oktober fyller P3 20 år, og Radioresepsjonen byr på en time ekstra sending i hele uke 40. Nå kan DU vinne plass i studio.

– Jeg tror det blir veldig gøy, men først og fremst veldig merkelig å ha en ”menigmann” i studio under sending. Bjarte, Tore og jeg kommer til å bli veldig selvbevisste av det, sier Steinar.

Har dere gjort noe lignende før?

– Vi hadde en gang en kompis av meg i studio, la oss kalle han ”Jens”.. han heter Jens, og det ble veldig merkelig – til tross for at han bare satt og så på oss. Vi blir nok litt nervøse av å ha en fjerdemann der.

Strenge krav

Trioen håper personen har timing og er et hyggelig, kvikt og høflig menneske.

– Og det gjør ikke noe om han eller hun er nervøse, det er bare gøy for oss. Og lytterne. Han/hun bør også lukte godt, for det er et trangt studio, og siden vi skal sitte der i tre timer så bør den personlige hygienen være optimal.

– Fint om personen ikke har hodeplagg som bandana eller sixpence, tommelring/tåring eller synlige nazitatoveringer, tilføyer Steinar.

Om dere kunne velge hvilken som helst person, hvem hadde fått kommet i studio som Den fjerde?

– Desmond Tutu eller Geir Lippestad.

Konkurransen avsluttes søndag 22. september. Påmeldingen er bindende.

Alt du trenger å gjøre er å sende inn dette skjemaet:

Reise til og fra Oslo samme dag som sendingen blir dekt.

 

Quiz: Er du en RR-kjenner? Prøv den relativt vanskelige quizen her!