Er musikk det viktigste i livet ditt?

Urørt og ENO leter etter deg som er under 15 år og driver med musikk.

Iben Mathea vant Musikk Under 16 i 2011, da var hun 14 år (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)
Iben Mathea vant Musikk Under 16 i 2011, da var hun 14 år (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)

I samarbeid med musikkmagasinet ENO jakter nå P3 Urørt etter unge musikere rundt om i landet. Inspirert av videoen «Unlocking The Truth», som du ser i toppen av nettsaken her, er målet å fange din musikkdrøm i et spennende videoportrett.

Er musikk det aller viktigste i livet ditt? Er du under 15 år, spiller et instrument, synger eller er med i et band?

Da vil vi kanskje lage film om akkurat deg eller deg og bandet ditt! Vi skal nemlig reise rundt i hele Norge for å lage videosnutter av folk under 15 år som digger å holde på med musikk.

Jakter etter Neste Generasjon

– Man trenger ikke å være superflink, forteller Haakon Berg Mathisen. Han leder prosjektet og er først og fremst på jakt etter å portrettere de store drømmene:

– Man kan faktisk være skikkelig dårlig til å spille, men spille på en veldig tøff måte. Du kan for eksempel spille i et pønk-band som er skikkelig rølpete, men med veldig mye attityde. Eller kanskje sitter du hjemme ved PCen og lager elektronisk musikk? Kanskje er det et klassisk instrument, slik som cello eller fløyte du er mest opptatt av? Alt dette kan være interessant for oss!

Spørsmålet er: Har du lyst til å kunne leve av å drive med musikk? Drømmer du om at mange andre skal høre på deg og musikken din? Da vil vi snakke med deg!

Fyll ut skjemaet under for å være med i vurderingen. Kanskje er det ditt prosjekt som opp ender opp i «Neste Generasjon»!