Er Ronny og Silje Norges egen Bill og Hillary?

Ronny og Silje tok turen ned i kostymelageret etter de så dette bildet av ekspresidenten og presidentkantidaten.

Kommentarene på bildet raste inn da P3morgen la det ut på Facebook. (Foto: Skjermdump)
Kommentarene på bildet raste inn da P3morgen la det ut på Facebook. (Foto: Skjermdump)

Flere P3morgen-lyttere har hengt seg opp likheten mellom Bill og Hillary Clinton og P3morgens Ronny og Silje på et gammelt bilde tatt fra studietida til de amerikanske politikerne. Etter flere henvendelser tok programlederne tok med seg bildet ned i kostymeavdelingen til NRK – og resultatet ser du på bildet over.

Hva synes du? Ligner de to bildene?

Se også : P3morgen på tv – premiere i dag!

 

– I litt over ett år nå har det kommet flere mailer fra lyttere om at jeg og Silje ligner på Bill og Hillary på det bildet. Meldingene har kommet inn helt uavhengige av hverandre og noen har også twittret samt skrevet det på Facebook, forteller Ronny Brede Aase.

 

– Jeg må innrømme at den cordfløyelsbuksa falt i smak

Derfor bestemte de to programlederne seg for å gjenskape det gamle bildet. Ronny og Silje tok en tur innom NRKs store kostymelager og fikk god hjelp til å finne så like klær som mulig.

Markus som Monica Lewinsky

– Jeg ble ikledd en cordfløyelsbukse, en høyhalsa genser og en semska skinnjakke, og kan konstantere at jeg og Bill definitivt har ganske ulik stil. Men jeg må innrømme at den cordfløyelsbuksa flat i smak. Jeg likte følelsen av cord-stoffet – det føltes veldig behagelig og kosebukseaktig, og er noe jeg skal vurdere å begynne å bruke. Den høyhalsa genseren derimot synes jeg var ganske slitsom å ha på seg.

Nå har det kommet inn flere meldinger fra lyttere som etterspør reporter Markus utkledd som Monica Lewinsky. Et ønske Ronny vil innfri.

– Flere lyttere ønsker seg Markus som Monica Lewinsky, og det skal vi prøve å gjenskape i løpet av uka.