Video: Bodø-elevene tok imot P3 SkoleSessions

Det var lite å si på entusiasmen…

For under to uker siden ble det klart at Løpsmark skole i Bodø vant P3 SkoleSessions til sin skole, og i dag ankom endelig artister og P3-crew Løpsmark.

John Torvald Engseth, Mats Westgaard og Christina Haug har vært med på fellesfotografering, og fått servert mat i skolegården av P3morgens programledere, Live og Ronny. Etter heftig stemming natt og dag på sin egen skole, var de spente før artistene entrer scenen.

– Ventetiden har vært lang, nå gleder vi oss aller mest til å se Erik og Kriss, forteller de tre elevene som går i 9. og 10. klasse.

– Hvorfor det?

– De er kulest! Og så har vi hørt mest på deres musikk. Det er digg med en så stor konsert!

John Torvald Engseth, Mats Westgaard og Christina Haug på Løpsmark skole. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
John Torvald Engseth, Mats Westgaard og Christina Haug på Løpsmark skole. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Mer samlet

Det var Malin Løkås som meldte på skolen, og nå er hun og resten av elevene klare for konsert.

– Alle gleder seg, og det virker som at vi har blitt mer samlet de siste ukene, fortalte Malin en knapp time før konserten.

Bildegalleri: P3 SkoleSessions på Løpsmark skole

Malin Løkås på Løpsmark skole. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Malin Løkås meldte på Løpsmark skole, og fikk P3 SkoleSessions hjem til sin skolegård. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Smak av tørrfisk

Onsdag morgen sendte P3morgen direkte fra lærerværelset på skolen, og programlederne kunne merke entusiasmen stige gjennom sendinga.

– Det har bygd seg sakte men sikkert opp, og alle er i godt humør på skolen, forteller Ronny etter sending.

– Alle er så søte, både lærere og elever, sier Live. Som regel er det alltid én elev med buse i nesa, og én sur lærer. Jeg har ikke sett det her på Løpsmark skole i det hele tatt.

– Det har vært kjempegøy å få innpass på lærerværelset. Vi i P3morgen kjørte bil sammen i én time på vei til skolen i dag, det var koselig. Live er en god sjåfør, det kan du godt skrive, melder Ronny.

– I dag måtte du smake på tørrfisk, Ronny?

– Det gjør jeg aldri igjen.

Ronny smaker på tørrfisk. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Ronny smaker på tørrfisk, uten særlig suksess. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

9 Responses to “Video: Bodø-elevene tok imot P3 SkoleSessions”

 1. Helt McHelt

  Er det eigentleg eit sjakktrekk å sende Erik & Kriss ut på ein ungdomsskule for å synge om ølbriller?

  • Ray Stingley

   Nei, man bør vel heller fortsette å sensurere og lyve om rus som man pleier..

  • Ann-Lill

   Nå er det vel ikke tekster om ølbriller som er det farligste ungdommer på en ungdomsskole blir eksponert for i løpet av puberteten… Jeg var 14 år og nykonfirmert første gangen jeg stjal sprit i skapet hjemmefra og drakk meg pærings. De aller fleste ungdommer drikker seg fulle i løpet av ungdomsskolen – opptil flere ganger uansett om Erik og Kriss lager tekster om det eller ei.

   De synger om kjærester også. Skal ikke ungdommen få høre på sanger om kjæresterier og sex før de er fylt 16 år da eller?

  • helt mchelt

   Meinte vel meir at eg syns ikkje det er ein særlig god ting å lære ungdommar opp i det overfladiske konseptet ølbriller.

 2. Erik

  Jeg har vært på ferie for ca en uke siden. på hjemturen på et fly satt jeg ved broren min og en fyr med en macbook på fanget. Han startat opp pcen og skrivde litt på en email, og i den mailen så jeg blant annet noe som “ja det blir fett!” Og i taben på siden sto det Lido Lido, Musikk og dj og noe annet dette ikke dreier seg om. Så jeg har klaretrt at jeg har sittet noen centimeter iffra djen til lido lido fordi gjett hvem broren min så på konserten på løpsmark? Han!