Erlend og Steinjo om kvinner

– Hvis hun hadde sett meg uten truse hadde hun stukket…

NB: Bestevenn-podkast!

Jeg tror at hvis dama hadde sett meg hvis jeg hadde tatt av meg trusa, så hadde hun aldri tatt kontakt med meg mer. – Erlend.

Videoklippet “Kvinner” er fra tiden da Erlend og Steinjo snekret sammen sketsjer i leiligheten til Steinjo. Akkurat denne seansen er fra kjøkkenet, og er i følge Steinjo ren improvisasjon.

– På den tiden var vi veldig glade i å lage tulle tv-show på kjøkkenet mitt. Jeg tror jeg fikk ideen om et slags talkshow. Det sklei veldig ut, men sporet inn på temaet kvinner. Det du ser der en ren improvisasjon, sier Steinjo.

Slå på ring ble spillt inn i leiligheten til Steinjo, hvor de hadde fått låne lys og røymaskin. Det resulterte i mange sketsjer, og MYE råstoff.
– Hele teipen varte i sikkert to timer lang, og dette var det vi plukket ut, men det er til gjengjeld ganske morsomt også da, sier Steinjo.

Erlend og Steinjo er ikke redd for å dele informasjon fra under beltestedet, og her kan du høre hvordan det gikk første gang de hadde sex fra spalten “Private Talk”

Erlend og Steinjo i studio under første sending. (Foto: Nrk)
Erlend og Steinjo i studio under første sending. (Foto: Nrk)


Har du gått glipp av Erlend og Steinjos sendinger?
Her kan du høre høydepunkter fra deres første uke på lufta

Stunt – sketsj

I klippet sitter de to gutta sitter ved et lite bord hvor de snakker om damer med drag-sminke og noen ganske ukledelige antrekk.

– Dette var en typisk stunta filmsession. Vi satt oss ned med en krakk og et bord, og sminka oss ganske kraftig. Vi hadde en bag med klær hvor vi tok på oss det døveste vi kunne finne, sier Erlend.

Hvorvidt klippet har noen dypere mening, er usikkert. Men det er tydelig at en del frustrasjon ligger til bunns i valg av tematikk i sketsjen.

– Jeg tror nok dette var et utløp for frustrerte følelser. Vi hadde fått litt nok av kjærestene våre, og alt det man må passe på når man har dame, ler Erlend.

Hvis du vil få med deg alt fra Erlend og Steinjo kan du laste ned Podcasten her

Er du en av de som digger de mange musikalske jinglene til Erlend og Steinjo? De kan du laste ned her