Erru hypp på å høre sommerens store hit?

Video: Linda Vidala og King Skurk One fremfører blant annet «Bængshot» hos Christine.

– Det er ingen regler i hiphop nå. Fri fantasi, forteller duoen bak en av sommerens største hitlåter med «Bængshot» – et spor som har gledet og gått folk på nervene.

Linda Vidala og King Skurk One står bak en av sommerens største hits og nå er de på besøk hos Christine for å tolke Calvin Harris’ «Feels» samt fremføre godbiten. Denne gangen får man servert låten i en smoothere, litt mer jazzete versjon som sklir ut i en reggae-flørt på slutten.

…«Bængshot» har også positiv påvirkning

Låten har gått sin seiersgang hele sommeren, men skapt mye debatt. Det har blant annet resultert i at King Skurk One, NMG-husets eneste østlending, mistet jobben sin i barnevernet.

– Altså, jeg forstår hvorfor, men det er jo litt rart. Jeg var flink i jobben, sier rapperen som ikke har fått seg en ny jobb uten at det er en demper for tilværelsen.

– Jeg kommer til å jobbe med konserter, men jeg har kjøpt meg tid med «Bængshot». Nå kan jeg leve fint og gjøre alt som er fett. Smile og kose seg, tilføyer den sympatiske artisten som forteller at han fikk beskjed fra en person som valgte å stå frem som homofil på grunn av låten.

– Ante ikke at låten skulle ha så positiv påvirkning, smiler han.

Hør hele intervjuet her

P3 Live: King Skurk One & Linda Vidala «Feels» (Calvin Harris-cover):
https://youtu.be/D1afaGCDpCM

Skal følge opp med kjærlighetslåter – og gangstashit

Tenkte dere hvem dere lager låten for da dere skrev den? lurer Christine på.

– Vi ante ikke at den skulle bli så stor. Vi skulle lage en festlåt for folk som vil klikke. Mange som tydeligvis vil klikke! sier begge.

– Jeg tror folk syns låten er deilig befriende. Den gir utløp, mener Linda Vidala.

Hvordan følger man opp dette?

– Med kjærlighetssanger. Vidala kommer med gangstashit, sier King Skurk One.

Dette er det store gjennombruddet. Hvordan forvalter man dette?

– Nå kan jeg lage et album, sier NMG-rapperen. – Jeg er glad for at døren er åpen for nye lyttere neste gang jeg slipper låt, tilføyer kollegaen.

Alle videoer av Elise Vatsvåg og Anna Kristine Valderhaug.