«F*** Donald Trump»

Rappere og artister har slått seg sammen for å lage musikk om Donald Trump.

Den amerikanske valgkampen er et sirkus uten like. Det hele virker som et dårlig realityprogram hvor skittkastingen aldri ser ut til å stoppe.

Donald Trump, som kjemper om å bli den republikanske presidentkandidaten, har ofte stått i sentrum for mye av bråket. Nylig sa han for eksempel at man burde straffe damer som tok abort. Men det Trump kanskje er aller mest kjent for er hentesveis og setningen; «you are fired» fra den ikoniske tv-serien «The Apprentice».

Den munnrappe amerikaneren har inspirert utallige rappere, og først ute var kanskje Mac Miller som slapp sangen «Donald Trump» allerede i 2011 hvor han rappet om å bli like rik og suksefull som den svært rike amerikaneren. En sang som førte til at Trump kalte Miller for den neste Eminem (!)

Vi har laget en egen spilleliste på Spotify hvor Donald Trump er tema – se lista nederst i saken.

Slagkraftig rap

Den mest direkte låta retta mot Donald Trump er muligens «F*** Donald Trump». Sangen som er laget av rapperne YG og Nipsey Hussle retter en lang finger til mye av det Trump har sagt og gjort de seneste månedene.

– I like white folks, but I don’t like you

Da rapperne skulle filme musikkvideo til låten dukket plutselig politiet opp på settet.

Det er også verdt å nevne Baltimore-kidsa Dooley, Tlow og Lor Roger. De laget en tullesang som allerede har over 200 000 visninger etter få dager på Youtube. Tittelen står for «Chopper in the Car 4 Donald Trump».
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hd9S4F1Pkvk&w=560&h=315]

Spillelisten med alle sangene finner du her:

Bonus: fra spor sju og utover har vi samla sanger som milliardæren har brukt på valgmøtene sine.