Få hjelp til å ta valg!

Skal, skal ikke? P3 har laget appen Lørdagsrådet Express for deg med beslutningsvegring.

Lider du av beslutningsvegring? Klarer du ikke å bestemme om du vil ha brunost eller kokt skinke på matpakka? Søker du etter en høyere makt som kan hjelpe deg å fatte avgjørelser?

Nå er hjelpen her!

Nå har det nemlig kommet et hjelpemiddel, lett tilgjengelig på din telefon, som kan ta valgene for deg.

Hjelper deg på farten

siri_kristiansen_sirkel

Lørdagsrådet på P3 har de siste årene løst utallige floker og hjulpet folk å ta de riktige avgjørelsene.

Nå bruker de all sin ekspertise og lanserer appen Lørdagsrådet Express, som skal hjelpe deg som er på farten.

Appen er en moderne, høyteknologisk versjon av det klassiske leketøyet «Magic 8-Ball», og kan både gi svar som passer spørsmålet svært godt… eller svar som er helt bak mål.

– Mange problemer krever umiddelbare svar, og ofte står man og vipper mellom to løsninger selv etter at man har tenkt selv, og kanskje fått råd fra både venner og familie. Da er det deilig å få en nøytral, liten hekto på vekta, som forteller deg om du skal eller ikke skal, sier Siri Kristiansen, programleder for Lørdagsrådet.

Trykk her for å gå til appen

 

Kristiansen forteller at de lanserer appen i god, norsk dugnadsånd, fordi Rådet ikke rekker å hjelpe alle i løpet av det ukentlige radioprogrammet. Det finnes ingen begrensninger på hva den kan brukes til.

– Den kan hjelpe deg til å endelig ringe «hun jenta». Til å droppe «den festen». Til å si unnskyld til moren din, til å dumpe en venn, eller bestemme pålegget på brødskiva di. ALT!

Lørdagsrådet Express er også et hjelpemiddel Kristiansen selv trenger i livet sitt.

– Jeg trenger appen hele tiden! I butikken, når jeg skal kle på meg, på jobb, men også i sosiale lag. Ofte sitter man jo og prater om diverse valg i livet, eller hendelser. Da er det gøy med en ekstra stemme, som ingen kan angripe, sier Kristiansen.

Se hvordan du skaffer deg appen under videoen.

Slik får du appen til din mobil

Lørdagsrådet Express er en web-app, en spesialdesignet nettside for mobiltelefoner. Ved å legge til nettsiden på menyskjermen på mobilen din, får du et ikon som tar deg rett til appen. Du slipper å laste ned noe eller installere noe. Det eneste du trenger er å legge den til på din hjem-skjerm:

På iPhone

1. Gå til p3.no/express
2. Trykk på dele-knappen
3. Trykk på Legg til på Hjem-skjerm
4. Trykk Legg til

iphone_LR_express

På Android

1. Gå til p3.no/express
2. Trykk på meny-knappen
3. Trykk på Legg til på Hjem-skjerm
4. Trykk Legg til

lr_express_android