Festivalhjelpen

Se alle episodene her.

P3s nye nettserie, Festivalhjelpen, er endelig på en data-, mobilskjerm, eller et lesebrett nær deg!

Episode 1 – Selve pasienten

Søster Lars og sekretær Olli om episode 1: I første episode av Festivalhjelpen tar vi tak i selve pasienten. Alle sykepleiere med respekt for seg selv må lese seg opp på pasienten de skal ta en helsesjekk på. I dette tilfellet er «Festival» pasienten, og i denne episoden nærmer vi oss festivalen samtidig som vi sakte men sikkert opparbeider oss mer kunnskap. Det var i hvert fall utgangspunktet.

Episode 2 – Hjernen

Lars og Olli om episode 2: I andre episode tar vi for oss «Hjernen», altså organisasjonen bak festivalen. Når man utfører en helseundersøkelse på en så utagerende pasient som «Festival» er, er det viktig å finne ut av hvem som har ansvar for denne pasienten. I denne episoden møter vi alt fra vakter, pupper, gjørme og Paskalev. Men når to stk helsepersonell med en selvutnevnt mastergrad (uvisst i hva) skal prøve å redde en festival, så går det meste i et gir som ikke fins på girstanga- METAFOR!!!!

Episode 3 – Lungene

Lars og Olli om episode 3: I denne episoden sjekker vi ut folket og livet på campen, det vi altså velger å omtale som festivalens lunger. Uten en velfungerende lunge, kan ikke oksygenet gjøre jobben. Tolk det som du vil. Vi tolker det på bakgrunn av vår bachelorgrad i festivaldiagnostikk. Dessuten henter Lars frem gangsteren i seg. Og kanskje han møter på noen seksuelle utfordringer. Hvem vet? Kanskje du, snart, men da må du se episoden først.

 

Episode 4 – Hjertet

Lars og Olli om episode 4: Hva er vel en kropp uten et velfungerende hjerte, og en festival uten bra konserter? I denne episoden sjekker vi ut forskjellige scener og i tillegg utvider vi et konserttilbud ved å ha en egen liten intimkonsert.

Episode 5 – Leveren

Lars og Olli om episode 5: I femte og siste episode av Festivalhjelpen tar vi fatt på leveren, eller festene og rusen, og skal vi være helt ærlige, så husker vi ingenting av denne dagen. Vi hadde store planer om å utrede leveren grundig, men det som skjedde er bare å beklage. Vi fikk ikke til noe av det vi skulle, og det var rett å slett dritirriterende å ha et kamera hengende over seg. Dette må sees på eget ansvar!

Om Festivalhjelpen

Lars Berrum og Olli Wermskog er tidligere kjent for nettserien Kjendisprat med Lars Berrum. I Festivalhjelpen reiser Søster Lars og sekretær Olli, som du nå kan kalle dem, til Hove for å prøve å helbrede pasienten som de kaller “Festival”.

– Vi ser på festivalen som en pasient bestående av menneskets viktigste organer: hjernen, hjertet, leveren og lungene, sier Berrum.

Les også: Festivalhjelpen kommer!

Hjertet er selve konsertene – det en festival ikke kan leve uten. Hjernen er organisasjonen, lungene festivalpublikummet og leveren er festen.Sykepleieren og hans assistent tar temperaturen på pasienten, og hjelper til med eventuelle problemer og plager. Til slutt skal de enten friskmelde eller sykemelde pasienten.

Gjennom fem episoder skal vi få se Festivalhjelpens ulike metoder å helbrede pasienten på. Søster Lars og hans sekretær Olli har skrevet en oppsummering til hver av episodene.

Følg med på P3.no hver tirsdag og fredag for å få med deg seriens fem episoder.