Action, kjærlighet og tvil

Solide hovedrolletolkninger, humor, kjærlighet og muskuløs action. Filmpoliti Birger Vestmo har anmeldt fire nye kinofilmer.

Solide hovedrolletolkninger, sterk vilje og humor. Filmpoliti Birger Vestmo har anmeldt fire nye kinofilmer. Leonardo DiCaprio og Kate Winslet spiller hovedrollene i en av filmene.

Revolutionary Road (5)

På nytt spiller Leonardo DiCaprio og Kate Winslet hovedrollene i en film om kjærlighet som treffer skjær i sjøen. En opprivende, rystende og bevegende film. De spiller rollene sine forrykende godt. Samspillet er imponerende.

Doubt (5)

Stjernespekket film som gnistrer av spenning mellom to sterke viljer ved en katolsk kirke. ”Doubt” er et høyst severdig drama av flere grunner. Den viktigste er at du får se to av verdens beste skuespillere brake sammen, nemlig Meryl Streep og Philip Seymour Hoffman.

Jernanger (5)

En av Bjørn Sundquists aller beste roller. Morsom og rørende film. Sundquist er norsk films store veteran, men det er lenge siden han har fått bryne seg på en skikkelig hovedrolle.

Transporter 3 (3)

Jason Statham forsøker å bløtgjøre sin heltefigur Frank Martin i ”Transporter 3”. Tabbe, sier jeg! En god del action og stunts, men samtidig ganske tom og teit muskelfilm.