Spillverdenes øyne er rettet mot Los Angeles de neste dagene, for her vil alle de viktigste spillselskapene vise frem sine nyheter.

Filmpolitiet følger med og gir deg en kort oppsummering av de viktigste hendelsene, hver eneste dag!

I går fikk vi vite at Microsoft sin nye bevegelseskontroller til Xbox skal hete Kinetic, noe som har blitt møtt av blandede reaksjoner (fra meg inkludert). Showet hvor det hele ble avdekket har fått gjennomgå også, blant annet fra amerikanske Destructoid (anbefales, takk til @KimStrandli for tips).

LES: Natal blir Kinect

Slim Xbox 360. (Foto: Microsoft)
Slik ser altså den nye Xbox 360-konsollen ut. (Foto: Microsoft)

Ny Slim Xbox 360

Det måtte komme, ryktene har florert i åresvis og nå er den endelig her. En Xbox som er litt mindre enn den forrige.

Blant nyhetene er nytt design og mindre størrelse, men at den blir lydløs er nok det aller beste med denne Slim Xbox 360. Dagens Xbox kan jo høres ut som et jetfly noen ganger.

Dette var ikke akkurat overraskende, men det var det faktum at den lanseres på det amerikanske markedet allerede neste uke. Og at den kommer til Europa allerede 16. juli!

Det betyr nok at vi kommer til å se mange super gode tilbud på gamle Xbox-er i tiden fremover, følg med på din lokale elektronikksjappe folkens.

Ellers fra Microsoft fikk vi vite at Fable 3 kommer i butikkene i oktober, og det må jeg si jeg gleder meg til.

Forresten, hvor i ALLE DAGER er det blitt av Milo? Jeg bare spør…

Mer sport fra EA

EA sine aktivitetsspill får en oppfølger med EA Sports Active 2, som kommer i november til alle plattformer.

En 24-spillers nettbasert versjon av Medal of Honor ble vist frem, rett og slett ved at 24 stykker satt og spilte på scenen. Spillet kommer i oktober, men du kan delta i en betatest fra 21. juni.

En ny demo av Crysis 2 ble vist frem, og dette er et spill jeg gleder meg veldig til.

Det første spillet dyttet grensene for spillgrafikk milevis foran seg, og det er ingen grunn til å tro at etterfølgeren vil være dårligere.

Den store nyheten her var likevel at spillet blir mulig å spille i 3D på både Xbox 360, PS3 og PC. Jeg gleder meg noe så «inni granskauen» (fanboi alert hehe).

Tony Hawk på Activision pressekonferanse E3 2010. (AP Photo/Matt Sayles)
Tony Hawk på Activision pressekonferanse E3 2010. (AP Photo/Matt Sayles)

Men Tony Hawk var ikke død

Verdens eldste skater (nei, nå var jeg slem). Verdens eldste og tidligere beste skater, Tony Hawk, viste seg frem på Activision sin pressekonferanse for å promotere det nye spillet Shred. Som har blitt beskrevet som en blanding av «old-school» Tony Hawk-spill og snowboardspill. Jeg følger interessert med, for Skate-serien til EA trenger konkurranse.

Activision er den største utgiveren innen musikkspill, og viste frem DJ Hero 2 og det som kunne se ut som Guitar Hero: Megadeth.

Den store diskusjonen dreide seg ikke om spillnyhetene, men at selskapet vil at du skal kjøpe enda mer ekstrautstyr for å ta i bruk alle funksjonene i DJ Hero 2. Må innrømme at jeg er litt lei av at stua fylles opp av plastikkinstrumenter.

Her var altså min oppsummering av gårsdagen på verdens største spillmesse, skrevet fra gode gamle Norge 🙂 Følg med i morgen for mer nytt, da blir det garantert litt Nintendo-snadder!

P.S.: Jeg vet jeg ikke har skrevet om Ubisoft sin pressekonferanse, men det var fordi den var kjedelig så jeg hopper over den.  Bortsett fra at det kommer et nytt Assassin’s Creed-spill da. Det er gøy! Sjekk video under.

(kommentarfeltet finner du under videoen)