• Avatar – En elektronisk representasjon eller visualisering av en person eller spiller (spillerobjektet) innen science fiction, datavitenskap og MUD

I vanlige spill og filmer møter vi en fast figur, enten det er James Bond eller Mario. Vil du skape din egen karakter, må du ofte snu oppmerksomheten mot rollespill og spesielt online rollespill.

World of Warcraft. (Foto. Blizzard)
Slik kan de se ut i World of Warcraft. (Foto. Blizzard)

For noen spillere blir disse egenskapte figurene eller avatarene en forlengelse av personligheten deres, kanskje en annen personlighet?

Denne kortfilmen er laget av Gavin Kelly, og følger fire MMORPG-spillere (massive flerspiller online rollespillspill, vanskeligste ordet i det norske språket?). De forteller om sine spillfigurer og forholdet de har til dem.

Det spennende er at regissøren har plassert nettopp spillfigurene i personenes plass i det vanlige livet.

En nær skildring av affeksjon og kjærlighet til den enkelte sin avatar.

Hvilke online rollespill har du spilt?

View Results

Loading ... Loading ...

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.