Under årets Comic Con fikk man for første gang se traileren til Zack Snyders siste action-eventyr Sucker Punch. Den handler om en jentes rømningsforsøk fra et mentalsykehus, og ser ut til å bli nok en voldsorgie fra skaperen av 300 og Watchmen. Etter å ha trillet terningkast 5 og 6 til Watchmen og 300, blir det spennende å se hva Birger Vestmo mener om Snyders siste eventyr som kommer på kino våren 2011.

Les filmpolitiets anmeldelse av Watchmen her!
Les filmpolitiets anmeldelse av 300 her!

Les også: De feteste trailerne fra Comic Con

Se traileren til Sucker Punch her!

Emily Browning

Emily Browning ble kjent gjennom Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. Der spiller hun 14 år gamle Violet som sammen med sine foreldreløse søsken er på rømmen fra sin onde onkel Grev Olav, spilt av Jim Carrey. Helt siden da har jeg håpet at hun skulle få en større rolle, for jeg elsket måten hun gjorde rollen sin på. Hun var barn og voksen på samme tid, men det virker som om hun har forlatt barnerollene når hun ikler seg rollen som «Baby Doll» i Sucker Punch.

Emily Browning i Lemony Snicket og Sucker Punch. (Foto: Cruel & Unusual Films/Paramount pictures)
Emily Browning i Lemony Snicket og Sucker Punch. (Foto: Cruel & Unusual Films/Paramount pictures)

Jamie Chung

Jamie Chung er kjent fra realityserien The Real World, og har etter det dukket opp som gjesteskuespiller i flere tv-serier. 27-åringen har også hatt hovedrollen i miniserien Samurai Girl, som har blitt sent på amerikansk tv.

Jamie Chung spiller i Suckerpunch. (Foto: Cruel & Unusual Films/dtvusaforum.com)
Jamie Chung spiller i Suckerpunch. (Foto: Cruel & Unusual Films/dtvusaforum.com)

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens trenger kanskje ingen lang introduksjon etter sin opptreden i de tre High School Musical-filmene. Hun er en vaskekte Disney-channel-unge, og har derfor skaffet seg horder av fans av den litt yngre generasjonen. Nå som hun nærmer seg 22 er det vel naturlig at hun snører på seg hotpansene for å sloss med de store jentene, og forhåpentligvis slippe flere roller som ung og ubesudlet.

Vanessa Hudgens i High School musical og Sucker Punch. (Foto:Cruel & Unusual Films/picsdigger.com)
Vanessa Hudgens i High School musical og Sucker Punch. (Foto:Cruel & Unusual Films/picsdigger.com)

Abbie Cornish

Australske Abbie Cornish spilte blant annet Dronning Elisabeths hoffdame i Elisabeth, The Golden age. Hun har også bidratt med stemmen sin til Zack Snyders animasjonsfilm Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole, som har premiere i oktober i Norge. Hun har også hatt hovedrollen i Jane Campion-filmen Bright Star, kostymedramaet som handler om den engelske dikteren John Keats.

Abbie Cornish i Elisabeth: The golden age og Sucker Punch. (Foto:Cruel & Unusual Films/Universal pictures)
Abbie Cornish i Elisabeth: The golden age og Sucker Punch. (Foto:Cruel & Unusual Films/Universal pictures)

Jena Malone

Jena Malone er kanskje den av jentene som har flest filmer på CVen sin, og da spesielt som barneskuespilller. Hun spilte sammen med Susan Sarandon og Julia Roberts i Stepmom, og hun spiller også Gretchen Ross i kultklassikeren Donny Darko. Nylig kunne hun ses i Into the wild , en film som Filmpolitiet ga terningkast 5.

Se Birger Vestmos anmeldelse av Into the wild her!

Jena Malone. (Foto: lahiguera.net/cruel and unusual films)
Jena Malone. (Foto: lahiguera.net/cruel and unusual films)

Hva tror du om den nye generasjonen av action-heltinner i Hollywood? Kommentér i vei!