Johhny Depp. (Foto: Jas Lehal)
Johhny Depp. (Foto: Jas Lehal)

Johnny Depp gir stemmen sin til en kameleon med identitetskrise (!) i den nye animasjonsfilmen Rango.

For én gangs skyld er det ikke Pixar som står bak dette eventyret. Denne gangen er det Nickelodeon som prøver seg med store navn og en noe spesiell hovedkarakter. Likevel: en kamelon i identitetskrise er kanskje ikke noe rarere enn en rotte som vil bli kokk, en historie som Pixar fortalte med stor bravur i Ratatouille

Traileren gir oss et lite innblikk i det endelige resultatet, som både ser og høres bra ut. Sørstatsstemmen til Abigail Breslin fra Little Miss Sunshine gir også ekstra stjerner i sjarmboka.

Klassisk setting

Det var vel bare et spørsmål om tid før det kom en ny animasjonsfilm som finner sted i ville vesten. Jeg har gode barndomsminner fra tegnefilmene om musa Fivel. Filmen Fivel i ville vesten, regissert av Steven Speilberg fikk kjørt seg hardt i videospilleren vår, og er en svært fornøyelig opplevelse selv i dag. Jeg har fortsatt ikke sett den engelske versjonen, men

Abigail Breslin låner også bort stemmen sin i Rango. (Foto: Jemal Countess/Getty Images/AFP)
Abigail Breslin låner også bort stemmen sin i Rango. (Foto: Jemal Countess/Getty Images/AFP)

med stemmen til John Cleese som katteskurk virker også den utrolig lovende.

Se klipp fra Fivel i ville vesten her!

Fra Karibien til ville vesten

Gore Verbinski hadde stor suksess med Pirates of The Carribean-filmene og The Ring. Det er han som har tatt plass i regissørstolen for Rango. Hvorvidt han har klart å lage en film som underholder både voksne og barn vil vise seg våren 2011. I mellomtiden får vi kose oss med traileren!