Innspillingen av Transformers 3 er i full gang. I helgen kunne heldige fans se robotene i forkledning i full fart i Chicagos gater. Eller full fart og full fart fru Blom, de forskjellige bilene kjørte ganske pent. Inntrykket av fart er jo gjerne noe filmskaperne fikser i ettertid.

Forskjellige nyhetsmedier var selvfølgelig på stedet. Her ser du hva CBS2 fikk med seg av eksplosjoner og stjerner.

En hel rekke fans har også lagt ut sine videoklipp av Transformers-bilene på Youtube. Noen var også så heldige å fange Optimus Prime som så vidt unngår en eksplosjon, på kamera.

Transformersbilene kjører ikke så fort her. Det ser nok tøffere ut på film:

Action er gøy!

Klippet øverst i saken ser ganske kult ut spør du meg! Action har da aldri heller vært noe Transformers-filmene har manglet.

Da den første filmen hadde premiere sa vår anmelder Birger Vestmo at Transformers var en actionfilm på steroider. Filmen var full av lekre effekter enhver «action junkie» ville satt pris på, og Birger ga filmen terningkast fire.

Oppfølgerfilmen Transformers: De beseirede slår tilbake, falt ikke i like god jord hos Birger. Han mente at filmen hadde for mye av alt! Masse gode effekter hjalp ikke når resten av filmen ikke holdt mål.

Personlig synes jeg den første Transformers-filmen var et stilig stykke film. Action og ødeleggelse er alltid gøy!

Les også: Anmeldelse av Transformers

Jeg skal ikke påstå at jeg var superfan av at Megan Fox sine småskitne pupper ble slengt i trynet på meg gjennom hele filmen. Jeg synes det er litt urettferdig at gutta fikk en deilig dame å se på, mens vi jentene ble «stuck» med Shia LaBeouf. Ikke noe vondt om gutten altså, men jeg tør påstå at han er mer søt liten gutt enn «hunk». Filmen var likevel underholdende og absolutt severdig.

Les også: Anmeldelse av Transformers: De beseirede slår tilbake

Jeg håper Transformers 3 blir bedre enn film nummer to i serien. Denne gangen skal filmens «eye candy» være Rosie Huntington-Whiteley. Jeg håper på mindre pupper, mer action og bedre historiefortelling i film nummer tre!

Transformers 3 kommer ikke ut før i 2011. Hvis du er sugen på  mer Transformers-underholdning i mellomtiden, kan du ta en titt på spillet Transformers: War For Cybertron.