Da George Lucas holdt sin varslede opptreden på fanmessen Star Wars Celebration V på lørdag, kom han til bords med to ting:

1:

Om et års tid kommer alle seks filmene, hele sekstetten, på Blu-ray, med optimalisert bilde og lyd!

2:

denne boksen vil legge vekt på slettede scener i stedet for bakomfilmer, og den ene av disse ble vist i Orlando. Se den her:

Filmen viser faktisk Luke Skywalkers egentlig første opptreden i Return of the Jedi, og er kanskje kulest på grunn av den siste finishen Luke må gjøre før lyssabelen skjærer gjennom mørket i hula.

Jeg har alltid savnet mer utstyrsfokus i Star Wars, og kunne tenkt meg mer spesialtilpasning av lyssabler og modding av gønnere og chiptuning av romferger.
Derfor liker veldig godt det jeg ser her, og håper det kommer mer av det samme når boksen kommer med flere slettede scener.

Saken fortsetter under bildet.

Star Wars Celebration V (Foto: Scanpix/Red Huber)
En 5-åring kledt ut som Prinsesse Leia og en 58-åring kledt ut som en stormtrooper under åpninga torsdag. Bak: Dødsstjerna.

Carrie Fisher dukket forresten også opp, og spurte Lucas om han kom til å ta med nakenscenene. Hvorpå hun fulgte opp med å si at hun og Jabba delte en gedigen sexscene, noe som i sin tur ga henne smaken på nark.

Fisher burde følge opp Blu-ray-utgivelsen med en stand-up-turne, egentlig. Eller en ekte pornofilm.

Uansett: godt nytt fra Orange County, alt sammen! Og nå: bloopers fra episode IV, V og VI siden Eddy var så grei å minne meg på viktigheten av bloopers som ekstramateriale i kommentarfeltet:

Nå fikk jeg blod på tann. Det er umulig å ikke ta med disse blooperne fra The Phantom Menace. Det er to scener her hvor R2D2 skiller seg helt spesielt ut som et ekstremt komisk talent. Han spiller nesten like bra deadpanned som Bill Murray.