Caprica sesong 1, del 2 (SyFy) Premiere: Fredag 22.januar 2010:
Dette er kvasi-forløperen til Battlestar Galactica, som forteller historien til to menn: datageniet Daniel Grayson (spilt av Eric Stoltz) og den bøse advokaten Joseph Adama (spilt av Esai Morales) — Bill Adamas far. Grayson og Adama møtes i hver sin sorgprosess, og dette dystre møtet leder til skapelsen av den første Cylonen.
Lenke til trailer.

Human Target sesong 2 (Fox) Premiere: Søndag 17.januar 2010.
Mark Valley spiller Christopher Chance, en ekstraordinært intelligent livvakt, i denne adrenalinpumpende actionserien fra McG (Terminator: Salvation, og Charlie’s Angels-filmene). Chi McBride (Pushing Daisies) og oscarnominerte Jackie Earle Haley spiller Chances hjelpere.
Lenke til trailer.

Justified (FX) Premiere: KOMMER.
Timothy Olyphant spiller Marshal Raylan Givens, en moderne politimann med nittenhundretallsholdning. Givens, basert på en romanfigur skapt av Elmore Leonard, håndhever loven på en slik måte at han selv blir et mål for kriminelle, og Givens må tjenesteoverføres til sin hjemby. Nick Searcy (CSI) spiller Givens venn og sjef.
Lenke til trailer.

Boardwalk Empire (HBO) starter 19.september 2010.
Boardwalk Empire er den store snakkisen på HBO denne høsten. Bakteppet er spritstansen i Atlantic City, New Jersey under forbudstiden, og frontes av skuespillerlegende Steve Buscemi. Serien er basert på Nelson Johnsons bok «Boardwalk Empire: The Birth, High Times, and Corruption of Atlantic City» og er gjort om til manus av den emmyvinnende manusforfatteren og produsenten Terence Winter fra The Sopranos.
Pilotepisoden er regissert av Martin Scorsese, og det forventes at han skal fortsette å være kreativt involvert i produksjonen.
Lenke til trailer.

The Cape (NBC) Premiere: Senhøsten 2010.
En mann blir uskyldig anklaget for å ha drept noen, blir jagd av politiet og antatt død. Men fyren har egentlig søkt dekning hos en sirkustrupp som lærer ham alle triksene han trenger for å ta sin hevn. Med identiteten til sin sønns favorittsuperhelt skal byens korrupte ledere få svi på rognposen. YEAH! I tillegg: gjesteopptreden av Vinnie Jones som skurk. Kanskje den serien jeg gleder meg mest til i vinter.
Lenke til trailer.

I tillegg kommer The Event mandag 20.september på NBC, som jeg også har nevnt tidligere. Potensiell gispefaktor, stor fallhøyde.
Lenke til trailer.

Rubicon (AMC) startet 1.august 2010.
Rubicon er en amerikansk serie skapt av Jason Horwitch og produsert av Henry Bromell, og spinner rundt en etterretningsanalytiker i den amerikanske tenketanken American Policy Institute. Etterretningsanalytikeren finner ut at han kanskje jobber for en hemmelig organisasjon som har som jobb å manipulere verdensbegivenheter i stor skala, og i rollen som analytikeren finner vi James Badge Dale (The Pacific).
Lenke til trailer.

I tillegg kommer The Walking Dead, som jeg skrev om tidligere, på AMC i høst.
Lenke til trailer.