The Fight: Lights Out

  • The Fight: Lights Out
  • Slippdato: 22.10.2010
  • Plattform: PS3
  • Utvikler: Coldwood Interactive

The Fight: Lights Out er det første slåssespillet til PlayStation Move, og greia her er å slåss én mot én med Move-kontrollerne i hånda.

John McLaughlin, produsenten av The Fight: Lights Out, kaller spillet «an urban gritty bare-nuckle brawl«, hvor du skal gå gradene i gymmen for å bli så god som mulig til å bokse.

Don’t wave your arms around like you’re chasing flies!!

I motsetning til boksespill hvor du kan sitte i sofaen og slenge hooks med analogspakene eller knappene, må du opp på beina og opp med guarden i The Fight: Lights Out. Og dette, sier McLaughlin, vil i sin tur representere din slåssestil, altså den naturlige måten å bevege seg på i en kamp for akkurat deg.

Siden slagene ikke blir fullført av animasjonssekvenser etter et tastetrykk, må du som spiller fullføre hele slaget selv, akkurat som skyggeboksing, noe som er god trening.

Artikkelen fortsetter under bildet.

The Fight: Lights Out (Foto: Sony Computer Entertainment)
Etterhvert får du gitt noen tæver ute på gata også. (Foto: Sony Computer Entertainment)

Hvis dette skal være et ordentlig boksespill, må du ha en trener. Som Mickey i Rocky eller Cutty i The Wire. Greit. I The Fight: Lights Out blir du trent av Danny «Machete» Trejo! Trejo er din personlige trener, Duke, og siden du sannsynligvis ikke har hurtighet, styrke, utholdenhet og treffsikkerhet nok til å bli byens beste fighter, er det han som skal skvise deg sammen og bygge deg opp igjen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

The Fight: Lights Out (Foto: Sony Computer Entertainment)
Duke, din personlige trener. Spilt av Danny Trejo, en av de råeste.

Jeg ser frem til å prøve denne formen for trening, siden jeg aldri fikk fot på den dansematta som var så poulær for noen år siden. Og for at jeg skal få det, bør Trejo være der ofte, og ikke bare i en håndfull videosekvenser. Jeg tror boksing fort kan gjøre meg motløs, og da er en tilstedeværende trener helt avgjørende.

Hvem ville du hatt som trener, forresten?