terning 5
Filmpolitiet

Robin Hood

BLU-RAY/DVD: Liker du storslagne kampscener, med hundrevis av menn som slakter hverandre med pil og bue, sverd og øks, får du en rekke anledninger til å sukke tilfreds. Dette er en storslått film, med feiende slagscener i fantastiske omgivelser! Det eneste den mangler er den helt store romantikken. Ellers er alt på stell!

Les anmeldelsen her!

Russell Crowe som Robin Hood. (Foto: United International Pictures)
Russell Crowe som Robin Hood. (Foto: United International Pictures)

terning 5
Filmpolitiet

Iron Man 2

BLU-RAY/DVD: Dette har blitt en oppfølger som forsøker å overgå eneren, og lykkes på flere felter. Iron Man 2 mangler ikke action. Det er mer enn nok av fartsfylte sekvenser som imponerer, blant annet fra et billøp i Monaco, en slåsskamp i Tony Starks herregård og en kamp mot roboter i, over og rundt en park. Den har fremdeles Robert Downey Jr i hovedrollen, som i seg selv er kvalitetssikring. Og med AC/DC på full guffe på soundtracket kan filmen ikke feile – dette er tøft, morsomt og underholdende!

Les hele anmeldelsen her!

Iron Man 2 (Foto: United International Pictures)
Iron Man 2 (Foto: United International Pictures)

terning 5
Filmpolitiet

Parfymen – historien om en morder (Blu-ray)

BLU-RAY:“Parfymen” – historien om en morder, er en godlukt av en film som er en nytelse å se på; rå og nydelig samtidig. Her er det ingenting å utsette! Filmen legger ikke noe i mellom når den skildrer ting vi helst vil være foruten, men har samtidig mye slående vakkerhet i seg; enorme enger med lavendelblomster; bugnende roser og bølgende jentehår

Les anmeldelsen her!

Parfymen. (Foto: Constantin Film productions)
Parfymen. (Foto: Constantin Film productions)

terning 5
Filmpolitiet

In Treatment

DVD: In Treatment er kort, velfortalt og interessant. I 35 episoder skal vi følge psykoterapaut Paul Weston og hans pasienter med alle deres utfordringer. In Treatments kanskje største styrke er mysteriet: det som holder oss fast til krimserien. Alle pasientene som kommer inn, bærer på et underliggende problem som Weston skal finne. Og man befinner seg i et kappløp med Weston om å finne ut hva problemet er.

Les anmeldelsen her!

In Treatment (foto: HBO)
In Treatment (foto: HBO)

terning fire
Filmpolitiet

En velutstyrt mann SE01

DVD: En velutstyrt mann, eller Hung, som den heter på originalspråket, er en HBO-produsert serie som gir mannehorene og kuken og det konstante seksuelle behovet i samfunnet den oppmerksomheten disse fortjener.
Serien er ikke en inngående analyse av det nye amerikanske samfunnet etter finanskrisa, men et stilig overfladisk blikk på den gode typen prostitusjon og kreativ forretningsdrift.

Les anmeldelsen her!

Hung (foto: HBO)
Hung (foto: HBO)