L.A. Noire. (Foto: Rockstar)
Skitten 30-talls by - Los Angeles. (Foto: Rockstar)

Spillbransjen er kjent for å holde kortene tett om brystet når det gjelder nye spill. Rockstar Games, som har gitt oss spillklassikere som Red Dead Redemption og GTA-serien, har vært sparsomme med informasjon om sitt nyeste prosjekt – L.A. Noire.

De utvikler spillet sammen med australske Team Bondi. Det at spillets utseende er inspirert av film noir-stilen, har vært klart en stund. Før nå har vi ikke fått se noe annet enn stillbilder av selve spillet, men i dag kom endelig den første traileren.

Se traileren ved å trykke på bildet øverst i saken.

Hard krim

Traileren viser korte glimt inn i detektivlivet i 30-tallets Los Angeles, og det videoen viser ser veldig stemningsfullt ut. Det er ventet at spillet bygger videre på grafikkmotoren til GTA IV – men at den kommer til å være kraftig oppdatert.

Det som slår meg mest med denne traileren er ansiktene, de er merkverdige lik vanlige ansikter.

Nøkkelen til god grafikk tror jeg ligger i å gi spillfigurer levende ansikter, det er jo tross alt de digitale skuespillerne som driver historien videre.

(artikkelen fortsetter under bildet)

L.A. Noire. (Foto: Rockstar)
Mørkt og stemningsfult i L.A. Noire. (Foto: Rockstar)

Rockstar-studioene er fra før kjent for å levere sterke fortellinger og gode spillopplevelser – jeg trenger ikke skjule at jeg er spent på hva studioet vil lage denne gangen.

Likevel håper jeg de prøver å videreutvikle fortellerteknikken de er blitt kjent for, fortsetter de uten å endre seg vil spillene stagnere.

Småfrekt

Rockstar vet at deres grafikkmotor kan levere varene, for spillstudioet peker nese til andre spillutviklere i den første traileren til L.A. Noire.

Helt på slutten av videoen kommer beskjeden – «This trailer was made entirely from in-game footage».

L.A. Noire er ventet i butikkene i løpet av første halvår 2011.

Hva tror du om spillet? Legg inn din kommentar under.