Stjerneskudd 2011
  • How to put on a condom?
  • Lengde: 2:39
  • Produksjonsår: 2011
  • Regi: Stian Hafstad og Christer Larsen

To nerder deler sine erfaringer i deres seksualundervisning.

Om regissørene

Stian Hafstad er 26 og er fra Førde, og Christer Larsen er 22 og kommer fra Grimstad. Begge har studert Film- og TV-Produksjon ved Universitetet i Bergen. Sammen har de YouTube-kanalen PistolShrimps.

Roller

Stian Hafstad: Nerd med mørkt hår
Christer Larsen: Nerd med lyst hår

Hva inspirerer dere?

– Inspirasjonen får vi fra å se mye film og TV-serier, og tilbringe alt for mye tid på internett.

Hvorfor lagde dere denne filmen?

-Filmen er en del av en serie vi har på vår YouTube-kanal. Den formidler to unge gutters forsøk på å finne mening i hvordan man skal forholde seg til sex og det motsatte kjønn. Humoren spiller på at disse guttene snakker om noe de virkelig ikke kan noe om, nemlig sex. Dette passer godt inn i et internett overfylt av mennesker som uttaler seg skråsikkert om ting de virkelig ikke har noen som helst peiling på.

Har dere ambisjoner om å jobbe med film i fremtiden?

– Vi har begge ambisjoner om å jobbe med film i fremtiden. Stian studerer for tiden film ved Columbia University i New York.

Hvordan føles det å være nominert med to(!) filmer?

– Det er kjempe gøy og overraskende at vi er nominert med to filmer. Forventa ikke det i det hele tatt. De to andre filmene er veldig gode, så konkurransen er hard.

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.