Amandus 2011

  • UTE (Fire Dager Frisk Luft)
  • Sted: Lillehammer
  • Sjanger: Talent
  • Lengde: 4:21
  • Regi: Sindre Habberstad

Mange unge tilbringer mye av sin fritid i alpinanlegg rundt om i Norge.
Et alpinanlegg er oppe fra halv ti til halv fem. Dette gjør at de kanskje kan regnes som en av ungdomsgruppene som er mest ute i friskluft. Mye av grunnen til all denne friske luften kommer av sportens evne til å skape samhold, moro og kreativitet. Mange andre idretter kan lære mye av ekstremsporten når det gjelder å få ungdom ut i natur og skape gode
minner.

Filmen er spilt inn på 4 dager i alpinanlegget Hafjell. I filmen vil en se spektakulær snowboard kjøring av to av Norges store talenter, Morten Kveen Johansen og Per Iver Grimsrud. Med kreativ kjøring og klipping som inneholder alt fra animasjon, motion 3d til dolly-bilder viser kortfilmen både snowboard og natur fra sin beste side.


regi, manus, produsent, foto, klipp og lyd:
sindre habberstad
skuespillere: morten kveen johansen,
per iver grimsrudg