– Her er det ikke mulig å jukse eller sluntre unna med halvhjertede bevegelser. Kinect ser deg og registrerer hver detalj. Jeg kan også legge til at kjæresten min, som er mann, hadde det like morsomt som meg med Dance Central 2. Altså et bevis for at menn også kan ha det gøy med å danse!
– Marte, Filmpolitiet

 

– Bevegelseskontrollerne til Playstation Move fungerer veldig godt i alle øvelsene. Dette gjør at du får en mer realistisk spillopplevelse, og det er dette som gjør Sports Champions så gøy!
– Marte, Filmpolitiet

 

Start the Party er noe av det mest underholdende spillet til en konsoll jeg har vært borti, og det passer attpåtil for alle fra 4 år og oppover, og da mener jeg oppover til over 100 år.
– Rune, Filmpolitiet

 

Spillet tar deg med til undergrunnsmiljøet for boksing, og her foregår det arrangerte kamper som det veddes penger på. Reglene er selvsagt at det ikke er noen regler. Med Move-kontrollerne i hendene slår du løs på motstanderne du møter i ringen.
– Marte, Filmpolitiet

 

DanceStar Party er helt klart et spill som er morsomst når man er flere. Ikke bare fordi det er utrolig gøy å le av hvor dumme de andre ser ut, men fordi fnisefaktoren blir høyere jo flere som er til stede.
– Marte, Filmpolitiet

 
TRYKK HER for å lese alt om spill fra Filmpollitiet!