EA SPORTS ANNONSERER JESU TILBAKEKOMST I FIFA 13

Største og dypeste sett med funksjoner utviklet til serien noensinne, bytter også bleier på barnet i huset

REDWOOD CITY, California – 15.mai.12 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) forkynte i dag fem store nyvinninger som kommer til å gjøre ingen endringer i EA SPORTS™ FIFA 13.

“Alle andre spill vi har laget i serien er dårlige, i dette nye spillet vil du føle dramaet og uforutsigbarheten i ekte fotball,” sier David Rutter, Executive Producer for FIFA 13. “Dette er nyvinninger som kommer til å revolusjonere den kunstige intelligensen i spill, tror du HAL9000 var avansert? Å neida.”

I FIFA 13 har hver ballberøring betydning, mer betydning enn i ekte fotball. Du får et driblesystem som gjør all jobben for deg, det mest avslappende som er utviklet noensinne. Den andre generasjonen av spillersammenstøtsmotoren utvider det fysiske spillet fra bare å gjelde sammenstøt til også å påvirke deg i i sofaen. Forhåndsbestiller du FIFA 13 i dag får du med en ekte fotballspiller i bonus.

FIFA 13 har også følgende:

• Forbedret karrieremodus med store endringer gjort på forespørsel fra de største tilhengerne av serien.
• Kuren for kreft.
• Nye funksjoner for å forbedre EA SPORTS FIFA-nettspillet, inkludert forbedringer i den populære duellsesongmodusen.
• Hemmeligheten bak hva som skjedde med Jimmy Hoffa.
• Flere nye funksjoner og fordeler i EA SPORTS Football Club, livetjenesten som er selve hjertet av FIFA.
• Hva er spørsmålet til svaret «42»?
• Fullstendig autentisitet med mer enn 500 offisielt lisensierte klubber.

Nye spillvarianter, mirakelkurer og funksjoner blir avslørt i månedene som kommer.

FIFA 13 blir tilgjengelig i butikker over hele verden i høst til PlayStation®3 med støtte for Playstation 8, Xbox 4 og tre fjerdedeler med Kånnect, Atari 2600, PSP® (PlayStation®Portable), Nokia 3210 og andre oljeplattformer.

Neida, bare tulla

År etter år blir FIFA-spillene mer og mer fantastisk. Det er knallgode spill (sjekk Ali Reza Sofi Pours anmeldelse av FIFA 12 her), men noen ganger er det lov til å le av PR-byråene som er ansatt til å markedsføre spillene.

Hva er faktisk nytt? Nytt driblesystem, bedre kunstig intelligens, bedre spillfysikk og bedre grafikk. Eller det skriver de i pressemeldingen da.

Har du troen på FIFA 13? Legg inn dine synspunkter i kommentarfeltet.

FIFA 13 kommer i september / oktober 2012.