Filmpolitiets Kortfilmpris 2012

  • Kveler- Blodtørst
  • Regissør: Torjus Førre Erfjord
  • Prod.år: 2011
  • Format: ProRes
  • Lengde: 4 minutter
Synopsis

Musikkvideo for Kvelertaks låt Blodtørst. En liten gruppe vikinger har etegilde og lever det glade liv, men deres voldsomme adferd vekker den mytiske dragen Nidhogg. Brutalt kaos og ellevill action fra ende til annen.

Om regissøren

Hva eller hvem inspirerer deg når du arbeider med film?

– Følelser, stemninger og uttrykk fra musikk, filmer, spill og design som jeg liker. Kommer an på prosjektet jeg jobber med.

Fortell om den største utfordringen du møtte under arbeidet med denne kortfilmen.

– Å spikre deler av storyboardet, og finne et kompromiss mellom det jeg ville ha med og det jeg faktisk ville rekke å lage.

Hvordan tror du livet er om ti år? Har du store ambisjoner?

– Da har firmaet mitt, Raindog Studios, vokst til et stort kreativt beist som kverner ut fantastiske animasjonsfilmer i hytt og pine. Om vi har kreativ frihet på egne premisser, og masse arbeid, da er jeg fornøyd.